Dziś nie zaliczyło mi partii klejnotów za premię dzienną, a zaliczyło podwójnie przygodę znalezioną przez odkrywce. Ciekawe ile jeszcze błędów będzie dalej.
Dziś nie zaliczyło mi partii klejnotów za premię dzienną, a zaliczyło podwójnie przygodę znalezioną przez odkrywce. Ciekawe ile jeszcze błędów będzie dalej.
dziś znowu podobna sytuacja znów nie zaliczyło kolejnej porcji klejnotów!!!!!!!!!!!!!!!!! co za ........
klejnoty sa raz na tydzien wiec raczej niemożliwe zebys dostawal dzien po dniu, jeśli raz na tydzien nie dostałes a sie logowałes to sprawe zgłoś do supportu bo co Ci da wypłakanie sie na forum
Witam, mam problem, wystąpil blad w dziale handlu, moja oferta zawiesila sie na ponad 8 dni...nikt nie odpowiadal na oferte po uplywie kilku minut, od dwoch dni wisi moja oferta, dzis postanowilem ja usunac...teraz musze czekac ponad 8 dni az bede mogl wyslac kolejna oferte, prosze o pomoc. pozdrawiam. Król Juliusz![]()
ja nie umiem zalogowac sie na beta juz od 12h to trwa:/ jaki moze byc tego powod?
bo przerwa tech miala byc 9,08 a ja w dalszym ciagu nie mam dostepu do gry...