Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Znikające MONETY

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Znikające MONETY

Podobny temat znalazłem ale nie dosłownie tyczy mojej kwestii.
    Może i się mylę.. jednak nie przypominam sobie bym w jakim kol wiek momencie, wydał "MONETY" gdy zwróciłem uwagę na pomniejszony stan "skarbca". A dokładniej... z 225 szt zleciało do 135 szt "MONET" różnica wielka, choć nie o to chodzi, a tylko sam fakt znikania monet.
    Wydawało mi się, że to się nie dzieje, jednak zacząłem zwracać szczególną uwagę, na powyższy fakt i zaczyna mnie to zastanawiać, czy mam omamy czy jednak nie

Pozdrawiam i może Wy coś mieliście podejrzanego.... jakiś złodziejaszek grasuje na mojej wyspie?

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a nie wysyłałeś odkrywcy na poszukiwanie przygód przypadkiem?

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja to widze znikajace zajaczki ale to musze duzo wypic

Ogolnie to raczej bzdura sami sie zakreca a potem buga szukaja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Gdy bym wydał, lub przepił 90 MONET, nie bazgrał bym na forum postów. A co do odkrywcy... 10 szt idzie na jeden 24h wypad.
    Zajączki w Settlers`ach - widywałem na Wielkanoc a jak wypije to .... "białe myszki widuję" pzdr.
    Ogólnie, to nie doszukuje się błędów w grze a jedynie zwracam uwagę na sytuację, może i nie mam racji, a może ktoś miał podobnie z MONETAMI.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na odkrywce 24 h i 32 h idzie 30 monet, moze to o to chodzi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    A w ciągu doby zmienił się stan MONET o 90 szt ... ja wysyłam na 24h więc tylko 10szt poszło by ewentualnie.

Uprawnienia umieszczania postów