Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: UWAGA Przydzielanie premii oszukuje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

UWAGA Przydzielanie premii oszukuje

Nie wiem czy temat był juz poruszany ale zauważyłem, że podczas przydzielania budynkom premii, po kliknięciu na budynek premie nie przydzielają się dla budynku a mimo to znikają z licznika. Zauważyłem to klika dni temu ale dzisiaj już wiem na pewno, że tak się dzieje. Niestety nie zawsze i nie za każdym razem, ale gdy zauważycie, że po klliknięciu, budynek nie dostał premii i dalej jest podświetlony to przerwijcie przydzielanie premii bo tylko je stracicie.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    po relogu takie 'stracone' premie wracają do gwiazdy, a cała sytuacja przez lagi się dzieje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez spyderek Zobacz posta
    po relogu takie 'stracone' premie wracają do gwiazdy, a cała sytuacja przez lagi się dzieje.
    Jakoś nie zauważyłem żeby premie wróciły po przelogowaniu a co do lagów to fakt zauważyłem że problem występuje głównie wieczorem, gdy serwer jest mocno obciążony. Rano premie działają bez zarzutu.

Uprawnienia umieszczania postów