Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Litera "ą" kasuje tekst na czacie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Litera "ą" kasuje tekst na czacie

Podczas pisania tekstu na czacie czy to na global czy na czacie gildii pojawia się problem - kiedy w jakimś wyrazie pojawia się literka "ą" (poprzez wciśnięcie na klawiaturze kombinacji Alt Gr + a) zostaje skasowany cały napisany wcześniej tekst. Problem ten dotyczy przeglądarki Google Chrome, w innych jak Firefox, IE, czy Opera problem ten nie występuje. Problem tkwi niewątpliwie w samej grze, bo także u innych z którymi pisałem ten mankament się pojawia.

Liczę na to, że administracja jakoś to rozwiąże ponieważ wiele osób korzysta z tej przeglądarki a denerwujące jest pisanie czegoś kilka razy od początku.

Pozdrawiam i liczę na szybkie rozwiązanie tego problemu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    podpisuje się pod tym problemem, przeglądarka google chrome, nawet jak się pisze wiadomość do wysłania to potrafi skasować całość...

Poznańczyk
    To nie wina gry. Problem leży w przeglądarace, pewnie masz Chroma 21, najnowszą wersję, w poprzedniej wersji 20, wszystko było ok, dziwę się że tylko.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Błąd dotyczy flash playera w przeglądarce chrome; problem w tym że nie ma możliwości zaktualizowania go ręcznie gdyż aktualizuje się on razem z przeglądarką. Trzeba albo poczekać na nową wersję chroma albo zmienić przeglądarkę lub zainstalować poprzednią wersję.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Też używam Google Chrome i ten problem mam od wczoraj. A chrome 21 mam już od dłuższego czasu pomimo ze problem wcześniej nie występował. Dopisuję się do problemu. !!!
    Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 04.08.2012 o 13:03

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja też mam to od dzisiaj

Aquila
    Ja też się podpisuję pod problemem. Chrome'a używam od dawna, a ten problem pojawił się po ostatniej przerwie technicznej.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Aquila Zobacz posta
    Ja też się podpisuję pod problemem. Chrome'a używam od dawna, a ten problem pojawił się po ostatniej przerwie technicznej.
    Dokładnie, nie zganiajcie na chroma, bo to się stało po przerwie technicznej, a nie po aktualizacji przeglądarki

Początkujący Osadnik Awatar Slawek857
    Serwer
    Czarci Gaj
    w każdej grze to wystepuje i nie na jednym komputerze coś z google chrome sie stało

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mam to samo od wczoraj.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów