Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Gra nie działa w Windows 8

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Gra nie działa w Windows 8

Witam,

Gra nie wykrywa Adobe Flash Player na przeglądarce ie "metrowskiej" . Flash Player na pewno jest zainstalowany, na stronie Adobe pokazuje wersję: You have version 11,3,372,94 installed

Inne gry we flashu działają, jest tylko problem z Settlersami. Cały czas myślałem, ze w wersjach próbnych nie chce działać, ale bez różnicy czy jest to Consumer Preview, Release Preview czy RTM to niestety, ale nic z tego.

Naprawcie to proszę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Wiesz że windows 8 istnieje tylko w wersji beta i nie można go ściągnąć w Polsce ani w innym kraju (też chodzi o kupno) i używaj google chrome ta ma ciągle odpowiednie flesze, a nie te exploery które blokują wszystko po 1min, spróbuj też na firefoxie i na żadnej innej więcej (tylko te które podałem).

Osadnik Awatar RinMe
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez kamilpeasant Zobacz posta
    Wiesz że windows 8 istnieje tylko w wersji beta i nie można go ściągnąć w Polsce ani w innym kraju (też chodzi o kupno) i używaj google chrome ta ma ciągle odpowiednie flesze, a nie te exploery które blokują wszystko po 1min, spróbuj też na firefoxie i na żadnej innej więcej (tylko te które podałem).
    wiesz, że możesz legalnie ściągną Windows 8 i ją testować
    skoro nie wiesz to się nie udzielaj, a wracając do tematu, to najprawdopodobniej wina flasha, u mnie gra działała bez zarzutów

Uprawnienia umieszczania postów