Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Złoże marmuru/kamienia tracenie czasu przez kamieniarzy przy końcu złoża

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Złoże marmuru/kamienia tracenie czasu przez kamieniarzy przy końcu złoża

Witam
    Zauważyłem, że jak przy jakimś złożu kamienia/marmuru pracuje więcej kamieniarzy niż tylko 1, to w momencie zakończenia się złoża, reszta kamieniarzy, którym zabrakło kamienia/marmuru wraca do swego warsztatu i dopiero potem idzie na inne złoże. Czyli bezsensownie traci czas na kuciu w złożu w którym i tak już dla nich nic nie będzie.
    Propozycja jest taka aby kamieniarz wiedział w momencie dotarcia do złoża, że już dla niego kamienia/marmuru zabraknie i aby od razu szedł do następnego złoża, a nie kuł powietrze i marnował czas.
    Wszak czas to pieniądz.
    Pozdrawiam
    deserain

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zakładam, że jesteś początkującym graczem bo raczej nikomu to nie przeszkadza, o ile z początku zbiera się marmur na upy o tyle kamień zalega dość szybko w magazynie. Mając kamieniarza na 3lvl to nawet jeśli "stracisz" te 5szt. (2 kamieniarzy na 3lvl a 1 w złożu) no to za duża strata jednak nie jest żeby nie wiadomo jak narzekać. A jak dla Ciebie jest to problem to moze inaczej rozplanuj kamieniarzy, ja mam 1 złoże to 1 kamieniarz i nie widzę problemu brakujących złóż.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety - zamykam.
    Proszę zapoznać się z Regulaminem działu "Pomysły i sugestie" a następnie założyć nowy temat.

Poradnik "Jak dodać ankietę?".

Uprawnienia umieszczania postów