Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Znikające złoto

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Znikające złoto

Po raz drugi spotkała mnie niespodzianka. Dostałem 300 monet za zdobycie obozu przywódcy, powylogowaniu i ponownym zalogowaniu (po około 2 godz) miałem znowu zero monet. To drugi raz.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w gwiazdce sprawdzałeś?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    wszystko sprawdziłem, nic nie kupowałem bo zbierałem na magazyn większy. No i z miesiąc temu było to samo. wtedy myślałem o pomyłce ale teraz nie. Wyparowało po wylogowaniu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Podepne sie do tematu, chociaz i tak pewnie nikogo to nie obejdzie. Problem troszke innej natury, co logowanie zmniejsza sie stan mojego zlota. Nic nie kupuje, chyba, ze utrzymanie czegos kosztuje w tej grze kase. Dosc, ze ze stanu 975 w niedziele, na teraz mam 752 sztuki zlota. Nie bede ukrywal, ze jest to "troszeczke" irytujace.

Początkujący Osadnik Awatar emaniuell
    Serwer
    Nowy Świat
    A może miałeś jakiś budynek w trakcie rozbudowy, na który brakowało Ci złota i po wrzuceniu złota do domu proces rozbudowy ruszył dalej zgarniając kasę z konta?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    rozbudowy nie można zakolejkowac w żaden sposób, jak nie masz surowca to nie ulepszysz, wiec opcja ze doszło złoto i zaraz coś je wchłonęło bo zaczęło sie rozbudowywać to ślepa uliczka, z budynków tylko gildia wymaga złota(monet) to budowy wiec ze zaczął sie stawiać budynek to tez raczej nie to

być może miałeś zadanie o treści pobierz z magazynu X monet wtedy te monety znikną

ewentualnie naciąłeś sie na oferty lustrzane, bo takowe sie zdarzają

lub zabrali je odkrywcy, przy poszukiwaniu przygód

Uprawnienia umieszczania postów