Witam
Taka sugestia i pytanie czy dało by rade dodać np by można było wybrać najczęściej używane budynki bo jak wiadomo nie wszystkich się używa korzysta . np pola , kopalnie , studnie . Mogło by się okazać przydatne nie tylko mi ale i innym
Witam
Taka sugestia i pytanie czy dało by rade dodać np by można było wybrać najczęściej używane budynki bo jak wiadomo nie wszystkich się używa korzysta . np pola , kopalnie , studnie . Mogło by się okazać przydatne nie tylko mi ale i innym
Ostatnio edytowane przez choryPL ; 21.07.2012 o 23:35
Jeśli to sugestia to można by a nawet wypadało by dodać ankietę (tak stanowi regulamin tego działu), a jeśli to pytanie to nie wiem czy ten dział jest odpowiedni.
A tak wracając do poruszanej kwestii: Mapa nie jest aż tak duża żeby niektóre budynki dodawać sobie do jakiegoś specjalnego menu, jeśli chcesz "szybko" poruszać się po mapie albo masz problemy z przewijaniem to używając klawiszy 1 - 9 możesz szybko dostać się do wybranej strefy.
Brak ankiety - zamykam.
Proszę zapoznać się z Regulaminem działu "Pomysły i sugestie" a następnie założyć nowy temat.
Poradnik "Jak dodać ankietę?".