Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: [Czarni Rycerze] Genialny generał poszukujący egzotycznych tras w dotarciu do celu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

[Czarni Rycerze] Genialny generał poszukujący egzotycznych tras w dotarciu do celu.

Witajcie Rodacy !

Na początek przytoczę pewien fragment:
    Cytat Zamieszczone przez BB_Xaar
    POPRAWKI - ŚCIEŻKI
    • Od teraz ścieżka jaką podąża generał jest zawsze taka sama, jak ta wytyczona za pomocą podglądu.
    • Od teraz generał podąża bezpośrednio do celu.
    • Biegający osadnicy na wyspie podstawowej nie będą się już pojawiać.
    • Błąd, który powodował, że generał przeskakiwał do swojej pozycji startowej został usunięty.
    • Błędne wyświetlanie czasu produkcji (ścieżka) został usunięty.
    Jak to wygląda w praktyce:

Co o tym sądzicie?
    Pozdrawiam ; )

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nic dziwnego, po prostu wejście do tego obozu jest po stronie mrocznej fortecy, a prześliznąć sie obok tego płotu i obozu nie może sie generał wiec idzie dookoła

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tylko ze ja atakowałem obóz przed tym murem więc miał prostą drogę ... Chyba że ma jakaś fobie na punkcie otwartej przestrzeni ?

daveandnokia
    Jak ja robiłem niedawno przygodę z wiedźmą, to jak zacząłem już atakować obóz koło wieży wiedźmy, trasę gra mi wyznaczyła, i myślałem, iż pójdzie, tak jak było wskazane. A tu dupa, zamiast pójść do tego obozu poszedł na górę do obozu, który nie był wyznaczony w trasie. I tak właśnie sprawdza się ta "poprawka"... Jutro dopiero będę miał czas, to zrobię sobie jakąś inną przygodę i przetestuję znów to, jak dalej będzie chodził sobie generał jak mu się podoba, to zgłoszę do supportu...

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez daveandnokia Zobacz posta
    Jak ja robiłem niedawno przygodę z wiedźmą, to jak zacząłem już atakować obóz koło wieży wiedźmy, trasę gra mi wyznaczyła, i myślałem, iż pójdzie, tak jak było wskazane. A tu dupa, zamiast pójść do tego obozu poszedł na górę do obozu, który nie był wyznaczony w trasie. I tak właśnie sprawdza się ta "poprawka"... Jutro dopiero będę miał czas, to zrobię sobie jakąś inną przygodę i przetestuję znów to, jak dalej będzie chodził sobie generał jak mu się podoba, to zgłoszę do supportu...
    Pewnie wszedł w sferę oddziaływania tego obozu co go przejął. Nie wchodził przypadkiem w czerwony kwadrat tego obozu?

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wchodził wchodził, po to się właśnie robi na ten obóz blok

Uprawnienia umieszczania postów