Dziś już kilka razy zerwało połączenie - mam nadzieję, że nie wraca "stare"?
Dziś już kilka razy zerwało połączenie - mam nadzieję, że nie wraca "stare"?
Ja gram od 2 dni i średnio co parę minut wywala mnie z gry. Możecie napisać o co chodzi?
Może masz jakiś problem z łączem - u mnie nie ma problemu, nie wiem czy raz w ostatnim miesiącu zdarzyło się wywalenie z serwera, a gra chodzi po kilkanaście godzin dziennie.
Na moim komputerze stacjonarnym w domy chyba było ok bo brat grał. U mnie na laptopie tak jest wszędzie:
- u mnie przez wifi
- u narzeczonej przez kabel
- w pracy przez kabel
U mnie na stacjonarnym kompie jest to generalnie wina pluginu firefoxa (plugin-container.exe). Wiadomo, że TSO pożera jak na gierkę przeglądarkową pokaźną ilość pamięci, jednak owy plugin ma swoją cierpliwość i w moim przypadku w momencie kiedy jego użycie pamięci wzrasta powyżej 500mb+ zrywa połączenie (wersja optymistyczna) częściej jednak zawiesza przeglądarkę na kilkanaście sekund po czym wywala się Adobe Flash Player (wersja pesymistyczna). Zerwań połączeń z przyczyn leżących po stronie serwera czy kabli miałem niewiele i byłbym je w stanie policzyć na palcach obu dłoni :P
mój brat grał i gra wchodziła mu a teraz nie wchodzi co mam zrobić
Macie jakieś pomysły jak mogę rozwiązać ten problem?
U mnie gra dziala perfekcyjnie, nawet czat nie znika :O
Co jakiś tydzien temu było notoryczne, ale wina lezała po stronie mojego dostawcy neta bo strasznie muliło, ale od kilku dni jest dobrze.
A można jakieś logi podejrzeć lub coś takiego?