Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Problem z obozem bandytow

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Problem z obozem bandytow

Witam szanownych forumowiczow
    Szukalem rozwiazania mojego problemu na forum ale niestety nie znalazlem,a jest on nastepujacy. Za kazdym razem gdy chce zaatakowac oboz bandytow(latwy) moj general atakuje oboz(sredni) we wlosciach ktorych nawet jeszcze nie odkrylem. U mojego kuzyna ktory zalozyl konto juz jakis czas temu "strefa razenia" obozow nie przekracza granic wlosci. u mnie natomiast ma to miejsce przez co nie moge podbic nastepnego obszaru bo moj general ponosi olbrzymie i nieoplacalne straty.

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez mieteklol Zobacz posta
    Witam szanownych forumowiczow
    Szukalem rozwiazania mojego problemu na forum ale niestety nie znalazlem,a jest on nastepujacy. Za kazdym razem gdy chce zaatakowac oboz bandytow(latwy) moj general atakuje oboz(sredni) we wlosciach ktorych nawet jeszcze nie odkrylem. U mojego kuzyna ktory zalozyl konto juz jakis czas temu "strefa razenia" obozow nie przekracza granic wlosci. u mnie natomiast ma to miejsce przez co nie moge podbic nastepnego obszaru bo moj general ponosi olbrzymie i nieoplacalne straty.
    to znajdz sobie co innego do bicia
    Nie rozumiem jaki to problem techniczny

Banned
    Serwer
    Kolonia
    Nie jest to problem techniczny, w ostatnim czasie została zmieniona trasa generała - idzie on teraz dokładnie tak, jak wyznaczono to wcześniej, przez co może zahaczać inne obozy. Można rozbić obóz przeszkadzający albo próbować go blokować, innego wyjścia nie ma. Zamykam temat, było to już wałkowane parokrotnie.

Uprawnienia umieszczania postów