Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problem z załadowaniem się gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z załadowaniem się gry

Witam.
    Mam taki problem. Zmieniłem przeglądarkę na Firefoxa, wyczyściłem cache i inne śmieci i dalej wyskakuje mi okienko że nie można załadować danych i żebym wyczyścił pamięć podręczną przeglądarki. Wszystko to robię ale dalej wyskakuje mi ten komunikat.
    Pomóżcie rozwiązać ten problem.

daveandnokia
    Jak już wykonałeś podstawowe próby aby się zalogować i nie przyniosło żadnych rezultatów - skontaktuj się z supportem...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja na firefoxie miałem też problem, ale miałem wrażenie, że firefox zabierał max 1 gb pamięci i później już nie dawał rady.
    Otworzone kilka kart i był problem, bo settlersi trochę zajmują czy tam jawa, czy tam coś innego.
    Zmieniłem przeglądarkę na chrome i jestem zadowolony.
    Ale co do settlersów to po zalogowaniu się muszę jeszcze odświeżyć stronę, żeby mi się wczytała.
    Bo za pierwszym razem to się wczyta raz na 10 razy.
    A czemu tak się dzieje .... mnie o to nie pytajcie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Niestety ale zmiana przeglądarki nic nie daje. Napisałem do supportu o problemie. Mam nadzieję że pomogą.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Odpisali mi ale nic nie pomogli bo na jednym kompie mi się gra ładuje ale na drugim już nie i to wina kompa musi być.
    Może mi ktoś pomóc ?

Uprawnienia umieszczania postów