Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: BUG przy zdobywaniu regionu 3...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

BUG przy zdobywaniu regionu 3...

Witam, gram w TSO od niedawna. Jestem w trakcie zdobywania mojej wyspy. Obecnie jestem przy zajmowaniu obszaru oznaczanego na forum jako '3'. W trakcie tych dzialan zniszczylem 3 poczatkowe obozy bandytow... wyslalem jednostki do ataku na 4 oboz ale niestety dostalem wiadomosc o tym ze moj general zostal ranny. Nie ukrywajac zdumienia czekalem na wiadomosc z raportem z przebiegu walki. Wiadomosc przyszla do mnie z okolo 15 minutowym opoznieniem i wtedy okazalo sie ze moj general przecial zakres dzialania innego obozu bandytow z regionu 6 (znajdujacym sie obecnie poza moimi mozliwosciami militarnymi). Oboz generala umiescilem na samym dole wyspy (tak jak w poradniku) a pomimo to przez blad w poruszaniu sie general zaatakowal oboz z silniejszego regionu... nie powinno tak byc... w efekcie stracilem dlugo przygotowywana armie. Taka sytuacja nie powinna sie zdazyc a skoro administracja zmienia sposob poruszania sie generalow powinna zrobic to tak zeby sytuacje takie jak ta sie nie zdarzaly... czekam na odpowiedz

Banned
    Serwer
    Kolonia
    Wcześniejszy sposób poruszania się generała był nieco błędny, teraz podąża ścieżką, która zostaje wyznaczona przy wstępnej symulacji jego drogi, a, co za tym idzie, może zahaczać o inne obozy. Poradnik został stworzony przez gracza, obecnie jest w nim zawarta informacja, że po aktualizacji nie jest on w pełni wiarygodny. Jedynym sposobem na ominięcie tego obozu jest... Rozbicie go
    Temat zamykam, nie jest to żaden problem.

Uprawnienia umieszczania postów