Witam, gram w TSO od niedawna. Jestem w trakcie zdobywania mojej wyspy. Obecnie jestem przy zajmowaniu obszaru oznaczanego na forum jako '3'. W trakcie tych dzialan zniszczylem 3 poczatkowe obozy bandytow... wyslalem jednostki do ataku na 4 oboz ale niestety dostalem wiadomosc o tym ze moj general zostal ranny. Nie ukrywajac zdumienia czekalem na wiadomosc z raportem z przebiegu walki. Wiadomosc przyszla do mnie z okolo 15 minutowym opoznieniem i wtedy okazalo sie ze moj general przecial zakres dzialania innego obozu bandytow z regionu 6 (znajdujacym sie obecnie poza moimi mozliwosciami militarnymi). Oboz generala umiescilem na samym dole wyspy (tak jak w poradniku) a pomimo to przez blad w poruszaniu sie general zaatakowal oboz z silniejszego regionu... nie powinno tak byc... w efekcie stracilem dlugo przygotowywana armie. Taka sytuacja nie powinna sie zdazyc a skoro administracja zmienia sposob poruszania sie generalow powinna zrobic to tak zeby sytuacje takie jak ta sie nie zdarzaly... czekam na odpowiedz