Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Notatnik

Osadnik Awatar Matre
    Serwer
    Nowy Świat

Notatnik

Witam, nie wiem czy już była taka propozycja czy też nie ale dzisiaj brakło mi takiego "urządzenia" jak notatnik w grze :P Nie mówcie, że nigdy nic nie pożyczaliście od kogoś lub komuś coś, co wymagało by zapisania bo przecież skleroza to choroba 21 wieku....
    Wiem, że mamy na kompie notatnik ale przecież nie zawsze siedzi się u siebie w domu, ludzie grają też w pracy czy w kafejkach lub u znajomych...

Moim zdaniem przydatna rzecz w której każdy mógłby sobie zapisać co chce, gdzieś w opcjach małowidocznych żeby nikomu nie przeszkadzał można by dorzucić, co Wy na to?
    Ostatnio edytowane przez Matre ; 15.07.2012 o 19:12

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    już kiedyś ktoś proponował coś takiego, cóż zawsze byłaby to miła i przydatna opcja ale jest kilka pilniejszych spraw :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dobry pomysł.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dobre

Osadnik Awatar scorpion63
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem na tak, ale ten pomysł znów przepadnie, bo Matre jak zwykle nie zrobił ankiety

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    szczerze mówiąc rozumiem sens tej propozycji, ale...

Szczerze mówiąc wole by programiści poświecili czas czemuś innemu niż robienie notatnika, który i tak i tak każdy z was posiada na komputerze.

Poza tym dane z notatnika to kolejne informacje, ktore musiały by być przechowywane na serwerze, a patrzac jak teraz działają raczej bym im oszczędził kolejnego wywoływania danych bo listy koszy nie potraficie sobie spisać w kompie... :P

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety - zamykam.
    Proszę zapoznać się z Regulaminem działu "Pomysły i sugestie" a następnie założyć nowy temat.

Uprawnienia umieszczania postów