Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: licznik budynkow

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

licznik budynkow

proponuje wprowadzenie "licznika budynkow" tzn mozna np w jakiejs dodatkowej zakladce w domu wladyki dodac jakis licznik ktory bedzie pokazywal ilosc budynkow danego typu i pokliknieciu w dany budynek w tej zalkadce wyskoczy jakies okienko gdzie bedzie pisac ile budynkow jest na 1 poziomie ile na drugim itd... nie wiem jak dla innych ale dla mnie by to bylo pomocne

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Bardzo dobry pomysł aby powstała zakładka np. w miejscu istniejącego już liczydła, gdzie będzie informacja o posiadanych budynkach i przynależnych do nich pozwoleniach budowlanych oraz z informacją o wydajności każdego budynku tak aby można by było z łatwością zarządzać produkcją np. jeżeli produkcja belek iglastych nie była by wystarczająca na pokrycie potrzeb: smolarza, tartaku pasek produkcji był by czerwony a jeżeli była by minimalna nadprodukcja zapalał by się zielony natomiast pasek w kolorze żółtym oznaczał by pokrycie potrzeb budynków bez nadprodukcji, było by to bardzo wygodne i komfortowe w szczególności dla początkujących graczy.

Dodatkowo w każdym z budynków mógł by powstać slot kolejki Premii wyglądał by to tak że pod wizerunkiem premii w budynku która obecnie jest widoczna z czasem który pozostał do końca premii była by opcja dodaj kolejną premię po wyczerpaniu pierwszej premii budynek zaczął korzystać z następnej premii, co pozwoliło by na spokojny sen niektórym graczom dłuższy niż 6 godzin.

Pozdrawiam.

Początkujący Osadnik Awatar AirHawk
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no przecież te opcje są już przygotowane i niedługo je wdrążą - obejrzyj sobie ten filmik na stronie głównej gdzie są newsy.

Początkujący Osadnik Awatar vivien410
    Serwer
    Kolonia
    Witam. Ja w miejscu ikonki z liczbą patentów (lewy górny róg) proponuje podanie jakie mam budynki i ich liczbę, podobnie jak pokazuje sie liczba ludnosci przy ikonce z osadnikiem.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety - zamykam.
    Proszę zapoznać się z Regulaminem działu "Pomysły i sugestie" a następnie założyć nowy temat.

Uprawnienia umieszczania postów