Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Pomocy!!

daveandnokia
    Popatrz, nie tylko ty sam masz problem z zalogowaniem się do gry po czwartkowej konserwacji:
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...m-z-logowaniem
    Sam też siedzę bez grania już od kilku dni, gram na Słonecznym Grodzie i też muszę czekać, bo nic innego nie zostało mi... A support ma weekend pewnie wolny, więc i ty możesz sobie zrobić wolne od TSO:P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie mogę sobie zrobić wolnego.Jestem uzależniony:P

daveandnokia
    No każdy cie rozumie, ale nikt z nas, graczy, nie pomoże ci, bo gracze nie mają dostępu do serwerów, kontakt z supportem i ich działanie jest nijakie. Sam widzisz, dziś ludzie z Nowej Ziemi mają problem z przygodami. Oni to dopiero mają horror, gdyż już mają problemy z tym serwerem od dwóch miesięcy bodajże. I teraz stwierdź, jaką oni mają anielską cierpliwość i silną wolę...

Osadnik Awatar Fingon
    Serwer
    Nowa Ziemia
    głupia sytuacja, współczuję :/ co do czytania ze zrozumieniem tego regulaminu, każdy normalny człowiek domyśli się, że nie można mieć 2 kont na jednym świecie, a nie jak kolega set2g uważa, że na kilku światach - jest to z jego strony wyjątkowa nadinterpretacja zwłaszcza, że w części dalszej jest wyraźnie napisane: "Doskonale wiemy, że granie z przyjaciółmi może przynosić wiele zabawy i własnie dlatego nie chcemy wprowadzać zbędnych restrykcji: nawet jeśli z jednego komputera/adresu IP gra kilka osób, to nadal mogą one ze sobą współpracować (m.in.: sprawiedliwy handel, wspólne przygody/wyprawy itd)". Jak wiadomo sprawiedliwy handel, wspólne przygody/wyprawy, a także zabawa z przyjaciółmi jest raczej niemożliwa, gdy każde konto jest na innym świecie.

Podsumowując: MIT OBALONY (a niektórym przydałyby się korepetycje z czytania ze zrozumieniem ;P)

P.S Po chwili namysłu, zastanawiam się czy w ogóle jest techniczna możliwość grania na 2 światach z jednego konta - loginu (pomijając serwer testowy). Jeżeli jest to tak czy siak nie widzę problemu A jeżeli nie ma takiej możliwości to każdy gracz może sobie założyć tyle kont ile jest światów i na każdym z nich grać, gdyż przytoczony punkt regulaminu nijak nie opisuje takiej sytuacji a jedynie grę z kilku kont z tego samego IP na jednym świecie.
    Ostatnio edytowane przez Fingon ; 08.07.2012 o 22:08

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Gratuluje trafnej dedukcji.Jakkolwiek podkreślam.Grałem na jednym koncie na jednym świecie.Tyle. Chce rozwiązania mojego problemu.Pozdrawiam!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    gra nie działa, nie da się zalogować, support ma cię głęboko w ...

daveandnokia
    Fingon,
    mylisz się co do odpowiedzi set2g, dostałem wiadomość od supportu na temat multikont. Podkreślam, NIE WOLNO posiadać drugiego konta nawet na innym świecie. Tak sobie ustaliło BB i koniec kropka. Problem z multikontem uważam za zamknięty, możecie sobie wypisywać co chcecie, i tak to nic nie zmieni...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    chcialabym sie dowiedziec jak moge usunac swoje konto

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    napisz do supportu, wtedy uaktywnia te opcje w twoim profilu

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów