Podwójnych, potrójnych bloków... Nie, nie robiłAm. A co, jestem z tego powodu gorszym graczem czy co?
Heh, czyli ludzie teraz płaczą tylko dlatego, że nie mogą cwaniakować i tracić mniej wojska? No to cóż poradzę, takie życie![]()
Podwójnych, potrójnych bloków... Nie, nie robiłAm. A co, jestem z tego powodu gorszym graczem czy co?
Heh, czyli ludzie teraz płaczą tylko dlatego, że nie mogą cwaniakować i tracić mniej wojska? No to cóż poradzę, takie życie![]()
btw , ważne ze zdrajców nie popsulipozdro
Jezu... nie ma tych bloków to pojawią się inne. poczekajcie pare tygodni albo sami pokombinujcie. może nawet dzięki takiemu rozwiązaniu pojawi się więcej ciekawych bloków.
::.![]()
.:: Emotions... There oughta be a law against them ::.
![]()
.::
Jestem przeciw temu! Lepiej jak jest trudniej, niż za łatwoPrzywrócenie starego systemu ścieżki, jaką podążał generał.
@Matre - jeśli ci zależy, to radziłbym wyedytować pierwszego posta i wstawić ankietę, bo przyjdzie Natalcia i zamknie wątek![]()
Co do tematu, obecna zmiana jest jedną z lepszych, w końcu mogę sobie policzyć wszystko dokładnie. Robiąc bloki na serwerze na którym gram, a nie jak wcześniej, spędzać wuchte czasu na testowym i liczyć bloki na oko.
Poza tym większość poradników jest już zaktualizowana.
Mało tego powoli są tworzone nowe do trudniejszych przygód.
Zrobienie poradnika do całej przygody Mroczne Bractwo wraz z blokami, zajęło mi 4godziny z przerwami. W starej wersji pewnie bym tego nie robił, zabrakło by mi jednostek na rzekome błędy.