Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Po dzisiejszej aktualizacji budynki blokują złoża

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Po dzisiejszej aktualizacji budynki blokują złoża

Po dzisiejszej aktualizacji budynki, które były blisko złóż zaczęły mi blokować budowlę kopalni.
    Nie mogę najechać myszą i ulokować budynku

Do dzisiaj wszystko oczywiście działało, i mogłem w tym miejscu budować kopalnię.

Poniżej zrzut ekranu przy kopalni miedzi

obrazek bez lokowania kopalni

Problem jest dość spory, gdyż kopalni miedzi jest tylko 6, a nie chcę niszczyć budynku (przesunąć się go nie da), gdyż wydałem sporo zasobów na jego rozwinięcie.

Co się stało? Budynki się rozrosły?

Problem występuję niezależnie od przeglądarki (na zrzucie Firefox) i stopnia powiększenia - po prostu od dzisiaj nie da się w tym miejscu lokować kopalni.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: miedz.jpg, 
wyświetleń: 366, 
rozmiar: 70.5 KB, 
ID: 445.   Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: miedz2.jpg, 
wyświetleń: 361, 
rozmiar: 48.8 KB, 
ID: 446.  

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    po prostu naprawili buga z nakładaniem się budynków, wcześniej miałeś kopalnię w tym samym miejscu co miecznika a teraz już się tak nie da.

edit

ten drugi miecznik (ten na lewo) też stoi w niedozwolonym miejscu więc ciesz się że i on ci nie blokuje drugiego złoża
    Ostatnio edytowane przez spyderek ; 05.07.2012 o 11:48

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    I tym sposobem osoby, które zbugowały budynki przed fix'em mogą cieszyć się z kopalń, które są w odległości 2 sekundy od magazynu

Tylko pogratulować.

Osadnik Awatar Strychnine
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No nie, bo mi kopalnia zlota ktora stoi pod polem, przez to ze stoi pod polem w ogole nie pracuje... No ale to tylko pole bylo, wiec strata praktycznie zerowa. Teraz jak juz pole skasowalem, to pokazuje mi droge ktora osadnik ma do przebycie do magazynu, wczesniej tej drogi nie wyswietlalo. Pola po skasowaniu nie moge juz z powrotem wybudowac.
    Ostatnio edytowane przez SandmanX666 ; 05.07.2012 o 15:09
    "Albo graj, albo pieniądze oddaj."
    Anonim
    Przysłowie polskie

Uprawnienia umieszczania postów