Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 57

Wątek: Problem z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Już trzeci dzień nie mogę się zalogować. Nie robiłam przygód i nie przypominam sobie bym podnosiła jakiś budynek. W czwartek po wprowadzeniu zmian grałam normalnie. W piątek do godz. 20. również

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam,

Już piąty dzień nie mogę się zalogować. Pisałem do nich ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Nie robiłem żadnych przygód. Budynki podnosiłem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    juz 5 dzien i lipa tyle pieniedzy wydanych w błoto

gra nie działa, nie da się zalogować, support ma cię głęboko w ...
    Ostatnio edytowane przez modelka ; 09.07.2012 o 17:41

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    nie tylko ty wywaliłeś kasę w błoto, ja też trochę wsadziłem na tą grę
    a support ma nas gdzieś, bo na wakacje wyjechali
    nawet mi nie odpisali jak ostatnio do nich napisałem.

daveandnokia
    I dlatego na razie wstrzymałem się z zakupem boxu, i chyba w ogóle zrezygnuję z zakupu. Bo po co mi pudło i klejnociki, jak nie mogę w ogóle zalogować się już 5 dzień do gry... I co gorsza, żadnych info czy coś robią, czy znaleźli błąd i próbują coś z nim zrobić, albo nadal poszukują problemu... kicha tutaj i tyle...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Siema, też nie mogę zalogować się do gry. Support nie odpowiada. Przynajmniej nie robiłem żadnej przygody przed tym świetnym "patchem", a pomyśleć, że miałem zamiar wydać kasę na tą grę. Wcześniej się jakoś nie irytowałem, ponieważ Dexter to wspaniały serial , ale teraz to już chciałbym powrócić do mych włości.

daveandnokia
    a kto by nie chciał... Pewnie u mnie już strajkują, bojkoty prowadzą, głód i dżuma pewnie w osadzie:P Handel stoi w miejscu, powoli zaczynają bankrutować, jak w Grecji co robić, co robić?!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    coś ja trace nadzieje że coś sie stanie chyba trzeba zabrać kolegów i w co innego grać

daveandnokia
    Cytat Zamieszczone przez index Zobacz posta
    coś ja trace nadzieje że coś sie stanie chyba trzeba zabrać kolegów i w co innego grać
    i tu masz rację. Najlepiej, niech zamkną tą grę i będzie spokój, niech dopracują ją w spokoju i bez nerwów graczy. Jak to zrobią, wtedy niech zaczną reklamować i każdy będzie szczęśliwy
    PS. Dziś dalej cisza, już prawie tydzień mija od problemu, ale nikt się nim nie przejmuje...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mi odpisali że nie są w stanie usunąć problemu, zaproponowali założenie nowego konta

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów