Już trzeci dzień nie mogę się zalogować. Nie robiłam przygód i nie przypominam sobie bym podnosiła jakiś budynek. W czwartek po wprowadzeniu zmian grałam normalnie. W piątek do godz. 20. również![]()
Już trzeci dzień nie mogę się zalogować. Nie robiłam przygód i nie przypominam sobie bym podnosiła jakiś budynek. W czwartek po wprowadzeniu zmian grałam normalnie. W piątek do godz. 20. również![]()
Witam,
Już piąty dzień nie mogę się zalogować. Pisałem do nich ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Nie robiłem żadnych przygód. Budynki podnosiłem.
juz 5 dzien i lipatyle pieniedzy wydanych w błoto
gra nie działa, nie da się zalogować, support ma cię głęboko w ...
Ostatnio edytowane przez modelka ; 09.07.2012 o 17:41
nie tylko ty wywaliłeś kasę w błoto, ja też trochę wsadziłem na tą grę
a support ma nas gdzieś, bo na wakacje wyjechali
nawet mi nie odpisali jak ostatnio do nich napisałem.
I dlatego na razie wstrzymałem się z zakupem boxu, i chyba w ogóle zrezygnuję z zakupu. Bo po co mi pudło i klejnociki, jak nie mogę w ogóle zalogować się już 5 dzień do gry... I co gorsza, żadnych info czy coś robią, czy znaleźli błąd i próbują coś z nim zrobić, albo nadal poszukują problemu... kicha tutaj i tyle...
Siema, też nie mogę zalogować się do gry. Support nie odpowiada. Przynajmniej nie robiłem żadnej przygody przed tym świetnym "patchem", a pomyśleć, że miałem zamiar wydać kasę na tą grę. Wcześniej się jakoś nie irytowałem, ponieważ Dexter to wspaniały serial, ale teraz to już chciałbym powrócić do mych włości.
a kto by nie chciał... Pewnie u mnie już strajkują, bojkoty prowadzą, głód i dżuma pewnie w osadzie:P Handel stoi w miejscu, powoli zaczynają bankrutować, jak w Grecjico robić, co robić?!
coś ja trace nadzieje że coś sie stanie chyba trzeba zabrać kolegów i w co innego grać
i tu masz rację. Najlepiej, niech zamkną tą grę i będzie spokój, niech dopracują ją w spokoju i bez nerwów graczy. Jak to zrobią, wtedy niech zaczną reklamować i każdy będzie szczęśliwy![]()
PS. Dziś dalej cisza, już prawie tydzień mija od problemu, ale nikt się nim nie przejmuje...
mi odpisali że nie są w stanie usunąć problemu, zaproponowali założenie nowego konta![]()