No ja wyrwałem bana za friko, a nikt mi nie chce uwierzyć, więc zZiomka propozycja ma swój sens w tym przypadku. Poza tym pitolić się w jakieś pitu pitu i przepychanki słowno-mailowe to ja mam nie powiem gdzie - a tak płacę i mam. w czym rzecz. Poza tym, można przemyśleć kwestię rozdziału w ten sposób zarobionych kryształów- pokrzywdzony mógłby otrzymywać np połowę a połowę BB.
Po analizie tego co piszą zbanowani wychodzi na to, że 99,99% z nich dostało bana niesłusznie i za friko - podobnie jest w więzieniach, tam tez wszyscy siedzą "za niewinność" więc może zróbmy opcję "wypuszczanie więźniów za sms premium" ;-)
"We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online
kiedyś czytałem jakiś pomysł satyryka o "banku odsiadek" - nie masz co robić w weekend, w urlop - idziesz i odsiadujesz - wszystko zapisuje się na konto . Nazbierasz kilka lat - możesz się zabawić - kiosk okraść, jakiś napad zrobić. Złapią cię - z konta odpiszą a ty WOLNY JESTEŚ![]()
może coś podobnego z banem czasowym zrobić - jedziesz na urlop grać nie masz zamiaru - to zgłaszasz tydzień bana i zapisują na konto)
Ostatnio edytowane przez smerdajajeczny ; 03.07.2012 o 21:02
no wyobraź sobie że ja tak miałem, przed urlopem dałem czadu, i dostałem bana na 10 dni![]()