Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Jak Cię widzą tak Cię piszą

Osadnik Awatar Wolf43211
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez BunnyUsagi Zobacz posta
    Zawsze uśmiechnięta xDDDDD oszczerstwo :P Ja sie nigdy nie usmiecham :P
    Potwierdzam nigdy nie widziałem uśmiechu na jej twarzy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Izet Zobacz posta
    Ograniczenie zdolnosci myslenia w/w nie dalo mu tej szansy
    Złośliwości, złośliwości ; >

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Parowa, czekamy na dalsze opisy "swojskich czlekow"

Happyparowka
    @Bluznierca - dzielisz włos na czworo i wtykasz noc tam gdzie nie trzeba (czytaj: zaśmiecasz temat).Ja zamieściłem subiektywną (w odbiorze dla innych) ocenę kilku osób które znam - ja świat widzę przez różowe okulary (a szklanki pełne do pełna ), ty przez szarowato-pomarańczowe, któż komu zabroni tak robić?. Nie napisałem nieprawdy. Poza tym nie jestem Sędzią Sprawiedliwym.Takich co by mi za skórę zaszli nie ma tutaj i nie będzie , przecież to tylko gra w pikselki , więc nie ma o co się bulwersować. Ma być wesoło i dla mnie jest.

@Qnopsik - temat na razie jest związany z jednym serwerem, nikt nie zabroni wpisywać tu innych graczy , więc temat niech tutaj będzie

@Izet - nagłówek głosi "jak CIę widzą, tak Cię piszą" co już sugeruje opisywanie innych , i nie określa przedstawienie siebie . Poza tym jeśli wymagasz ode mnie przedstawienia własnej osoby, to czemu ty tego nie robisz?

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dla mnie jest wesolo. Caly czas. A kiedy czytam takie "subiektywne oceny" jest jeszcze weselej
    Z bulwersem nie ma to nic wspolnego. Zauwaz ze od poczatku bylem pelen ironii. I raczej w pozytywnym tego slowa znaczeniu

Osadnik Awatar Leouch
    Serwer
    Nowa Ziemia
    chyba o tym na g1 pisaliscie

Początkujący Osadnik Awatar KakaWo
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No i dobra a wiec lekko spozniony podtrzymam ta zabawe przy zyciu
    a wiec zaczynamy od:
    BunnyUsagi - szkoda ze mieszkamy tak daleko od Siebie ( to chyba wystarczy)
    LeKocoor - nie znam Cie ale czuje ze Cie lubie ;D ma dobre wstawki na G1 ;D
    Czarnaa - malo gadam z Toba ale zawsze lubie sie z Toba przywitac ;P jestem na tak ;P
    Catalina_Lbn i tu sie rodzi kolejne pytanie czy oby ja napewno mieszkam w dobrym miesjcu ;P tak daleko :*
    Magnes5 - nie wiem dlaczego po prostu Cie lubie ciekawa osoba mila w rozmowie
    Olin - to wszystko przez ta dziwna gierke ktora zmeczylem sie po kilku dniach Lubie Cie
    Happyparowka (tworca watku) - ponadprzecietny czlowiek troll jakich malo ale tez szalenie inteligentny czlek podkreca czesto cale g1 i robi to tak ze wszyscy leca oprocz Niego ;] w pozytywnym nastawieniui do niego pomogla mi MOD_LISZKA dzieki ktorej spojzalem na Niego z innej strony ;P bardzo kontrowersyjna postac
    MissOla - Niby miss a jednak tylko tajemnicza Ola lubie Ja mozna z Nia pogadac na poziomie
    Pymy - Pypy, Pablo, Pymy jak zwal tak zwal swoj czlowiek najlepszy koles na serwie ii pozdrowienia ;P
    Uobuzzz - kiedys wiecej czasu spedzal na G1 teraz cos go nie widze (w sumie sam wiecej siedze na g7) ale kiedys byla z Nim niezla beka
    Zboku - haha kolejny pozytywnie zakrecony czlowiek jak mu odpali to lepiej sie chowaj jesli zycie Ci mile ;P
    Eneida - kolejan osoba do ktorej mam sentyment choc tak do konca to nie pamietam za co ;P to chyba byly poczatki mojego grania tutaj ;D w kazdy razie do dzisiaj jak Ja widze to morda sie cieszy
    Smiejacy - Gdzie sie podzialy tamte prywatki ;P mniej wiecej tak kojarze smiejacego ;P jakis pozytywnie zakrecony gosciu z konska mania kocha zwierzeta lubi lono natury (ch** wie co On robi na setkach ;P) bardzo lubie
    Izet - haha na poczatku strasznie mnie draznilas mialem O Tobie zdanie jak o takiej nadmuchanej osobie pelnej dumy niewiadomego pochodzenia ale teraz wiem ze taki jest Twoj styl po prostu i nawet przestal mi on przeszkadzac
    Seba1505 - Gdzie jest Nasz zespol mialo byc smiesznie a wyszlo jak zwykle ;P Lubie Cie ale nie moge sie doczekac kiedy juz ten spiryt na koncertach chlac bedziemy

Nowicjusz
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ;-p

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    moze zaczniemy od HP to prowokator kreaturator jego mysli rozlewaja sie po internecie od Olesnicy na 4 strony swiata, fakt ze moze czasami lubi sie powtarzac ale kład to na karb checi zaznajomienia szerokiej rzeczy internautów nie skraetrurowanych ze soimi przemysleniami.

Białoskorski
    Happy, ty bez kitu jestes po*******ony.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów