Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Problemy z logowaniem/ Nowa Ziemia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problemy z logowaniem/ Nowa Ziemia

Witam, kochanych twórców gry Settlers online praz adminów serwera.

Na początku chciałbym bardzo podziękować za ten czas spędzony na monnecie logowania i możliwość patrzenia się na ten przepiękny ekran, którym postanowiłem się z Wami podzielić (mam nadzieję iż dacie go sobie na tapetę w swoich cudnych komputerach oraz na tym superanckim serwerze)

Bardzo bym prosił o przyłożenie się do swojej pracy i zrobienie w końcu porządku z serwerem gdyż taka gra jak ma miejsce w obecnej chwili (miesiącu) to napawa tylko refleksją w stylu po co ja w to gram i po co spędzam czas tutaj nie mówiąc już o tych pieniądzach które wydajemy na Was.
    Tym sposobem tracicie tylko graczy i bardzo ale to bardzo dużo pieniędzy (tylko proszę się nie zasłaniać wersją beta, bo jeżeli coś jest beta to proszę nie brać pieniędzy za grę) ja sam kilka razy odkładałem opcje kupna klejnotów bo co chwila był jakiś problem na serwerze i się zastanawiałem czy dalej grać, jednak ludzie mi życzliwi mówią że warto tutaj spędzać czas tylko ja się pytam po co ? aby oglądać moment logowania no super pomysł na granie (zastanawiać się czy gra wejdzie czy nie, to nie są czasy ATARI)

ja się pytam po co są te testy obciążeniowe jak co chwila powraca ten sam problem, dacie coś na pocieszenie i co gracze mają się zamknąć ? ja mówię stanowcze NIE takiej postawie bo albo coś robimy porządnie albo odpuszczamy sobie taką grę.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Bez-nazwy-1.jpg, 
wyświetleń: 245, 
rozmiar: 47.4 KB, 
ID: 436.  

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Za fatygę TEAM dostarczy tobie nowiutki koszyk egzotyczny, żebyś ukoił szargane nerwy niemoznością naprawienia serwera

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Za fatygę TEAM zafunduje nam znowu problemy z logowaniem za co im szczerze dziękuję bo nie ma nic lepszego niż odpalić z rana grę i zobaczyć kolejkę logowania która nie posuwa się do przodu tylko ładnie się kręci.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    test był, nawet wypadł dobrze, a tu znowu ZONK, nie można się zalogować, to wszystko jest g...o warte i co znowu dostaniemy koszyczek za problemy z logowaniem?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mam podobnie od wczoraj,gra super ale wysiadam powoli to nie ma sensu

Początkujący Osadnik Awatar Riddick
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez el_fox Zobacz posta
    test był, nawet wypadł dobrze, a tu znowu ZONK, nie można się zalogować, to wszystko jest g...o warte i co znowu dostaniemy koszyczek za problemy z logowaniem?
    Koszyczek ? bylem pewien ze dostaniemy koszyk w ramach "rekompesaty"

BB_xaar, ocknij sie. Tutaj nie graja tylko dziecioki i takim koszyczkiem Ty sie niestety w naszych oczach KOMPROMITUJESZ.
    No chyba ze to Ty masz nas za idiotów ?

Nie pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Riddick ; 30.06.2012 o 10:48

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zgadzam się z przedmówcą, koszyczek to pełna kompromitacja, nawet po 5000 klejnotów nie zrekompensuje straconych nerwów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czy ten problem wystepuje tylko na nowej ziemi, czy na innych serwerach jest to samo?

ehh a zapowiadalo sie dosc ciekawie.

heehee ale propaganda :
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...em-się-strony
    Ostatnio edytowane przez tommy8778 ; 30.06.2012 o 11:12

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To samo...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Super, minęła godzina, a problem nadal nierozwiązany... Jest tu jakiś admin???

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów