Witam, kochanych twórców gry Settlers online praz adminów serwera.
Na początku chciałbym bardzo podziękować za ten czas spędzony na monnecie logowania i możliwość patrzenia się na ten przepiękny ekran, którym postanowiłem się z Wami podzielić (mam nadzieję iż dacie go sobie na tapetę w swoich cudnych komputerach oraz na tym superanckim serwerze)
Bardzo bym prosił o przyłożenie się do swojej pracy i zrobienie w końcu porządku z serwerem gdyż taka gra jak ma miejsce w obecnej chwili (miesiącu) to napawa tylko refleksją w stylu po co ja w to gram i po co spędzam czas tutaj nie mówiąc już o tych pieniądzach które wydajemy na Was.
Tym sposobem tracicie tylko graczy i bardzo ale to bardzo dużo pieniędzy (tylko proszę się nie zasłaniać wersją beta, bo jeżeli coś jest beta to proszę nie brać pieniędzy za grę) ja sam kilka razy odkładałem opcje kupna klejnotów bo co chwila był jakiś problem na serwerze i się zastanawiałem czy dalej grać, jednak ludzie mi życzliwi mówią że warto tutaj spędzać czas tylko ja się pytam po co ? aby oglądać moment logowaniano super pomysł na granie (zastanawiać się czy gra wejdzie czy nie, to nie są czasy ATARI)
ja się pytam po co są te testy obciążeniowe jak co chwila powraca ten sam problem, dacie coś na pocieszenie i co gracze mają się zamknąć ? ja mówię stanowcze NIE takiej postawie bo albo coś robimy porządnie albo odpuszczamy sobie taką grę.