Wszystkich użyszkodników CTRL+C, przejść na inny serwer i CTRL+V. To takie trudne? ;-)
Wszystkich użyszkodników CTRL+C, przejść na inny serwer i CTRL+V. To takie trudne? ;-)
Czy Jest tutaj Ktoś kompetentny, Kto potrafi napisać jak długo jeszcze potrwa ten śmietnik?! W obecnej formie, gra niema najmniejszego sensu. Wstyd i żenada, że Firma z taką renomą, nie potrafi od blisko 2 miesięcy poradzić sobie z tym samym problemem. Wstyd jest mnie, że poleciłem tę grę kilku znajomym![]()
Xaar piszesz w grze czego tu sie nie odezwiesz --nie zjadamy ludzi
[10:00] [FX] Azagaroth: dajcie może możliwość migracji na iiny serwer xaar - podobno tem nie ma problemów jak na tym
[10:00] BB_xaar: Azagaroth, taka opcja prawdopodobnie sie pojawi w przyszlosci
ten nasz serwer ma jednak swoje uroki. JEST JEDYNYM TAKIM NA CAŁYM ŚWIECIE. Dzisiaj są np. nowe przygody :
1. Odbudowanie pola w 3 ruchach - nagroda 15 sek w grze
2. Wysłanie geologa - za udaną procedurę nagroda 10 sek w grze
3. Danie kosza - o to już jest przygoda lvl9 na 4 graczy - to ze 200 granitu bedzie.
tylko się pośmiać bo poważnie to nie ma z kim rozmawiać , bo nas się boją czy co ??--musze uważać na te zapytania bo bede miał bana :P
no i za to ze nam sie cos nie podoba mamy szlaban na wejscie do gry
jak juz w ramach jakiejs laski nas wpuszcza ,to kolejny szlaban na wyjscie z wioski
nie wspominajac juz o tym ze swoja mozemy tylko poogladac ;P
Szlak mnie trafia na tą grę, jestem w grze najdłużej 1minutę potem wyrzuca nic nie idzie zrobić. Nie mogę przydzielić przyjacielowi przygody. Normalnie należałby się zwrot zainwestowanych środków za ten bubel. Czy to aż tyle kosztuje aby przeprowadzić się na lepszy serwer? Zapewne środki zwróciłby się w szybko a tak gra traci graczy i opinię.
Szybko to się skończy jak dalej BB będzie postępować tak jak dotychczas.