Obecnie udaje się zalogować, ale na max 30 sek i won. Poza tym chyba był reset, jednak na wiele się to nie zdało.
Obecnie udaje się zalogować, ale na max 30 sek i won. Poza tym chyba był reset, jednak na wiele się to nie zdało.
Ha, ha - to chyba Felka Dzierżyńskiego powinni wskrzesić - on i jego Czeka dopiero zrobiliby tu porządek z tą hołotą graczy. Tu trzeba tylko bić brawo i płacić - pozostałe działania, a zwłaszcza jakiekolwiek pretensje są ideologicznie niewskazane i jako takie będą z całą bezwzględnością tępione.
Żałuję każdej wpłaconej tu złotówki - czuję się bezczelnie okradany, ignorowany i oszukiwany stałymi zapewnieniami, jak to mamy przejściowe problemy, ale już za chwilę, za chwileczkę będziemy grali w krainie szczęśliwości.
Nie wiem i nie chcę wiedzieć, kim jest niejaki BB_xaar - tacy nieudacznicy mnie nie interesują. Jedno jest pewne - ten Pan czuje się bezkarny poprzez swoją anonimowość. W każdej normalnej pracy, mając bezpośredni kontakt z klientem (który go utrzymuje - taka jest prawda, bo to my praktycznie płacimy pensję temu pseudofachowcowi) i traktując go tak olewczo, nie popracowałby do końca dnia.
A teraz czekam na ban, przesyłkę z bombą, smutnych panów pod drzwiami itd. - mam to w nosie, bo dalsza gra tu robi się bez sensu, a i najmniejszej złotówki nikt tu już ode mnie nie ujrzy.
Kończę, łącząc ciepłe pozdrowienia dla BB_xaara.
przecież to już przestało być śmieszne ...
ding, ding, ding wywołanie serwera nie powiodło się - ile można w kółko to samo czytać??!!! Może najwyższa pora coś z tym serwerem zrobić?? Np. położyć na tory i niech go pociąg przejedzie!!!!
jess byłem 15 sek ale frajda ...
przepraszam Buzia, naprawdę chciałem Ci te koszyczki dać ale nie da się![]()
Jak długo jeszcze mamy znosić to ?
wtorek godzina 23:00_problemy wrocily jak bumerang (ile to czasu minelo od mojego ostatniego postu? ),wiec ponawiam pytanie:"dlaczego problemy wystepuje tylko i wylacznie na tym serwerze?"po raz chyba 5 czy 6 sie pytam a odpowiedzi ciagle brakakurat to godzina "duchow"(czyt.wymiana buffow itp) i zonk,wiec drogi Panie Administratorze nie wmawiaj nam,ze to nie przez przeciazony serwer i lagi sie chrzani_pzdr
Próbujcie, mnie się udało, nawet otworzyłem mapę przygody (ryzykowne, ale się udało) i wysłałem 1 atak. Niewiem jak długo to potrwa, ale na razie gram.