Strona 13 z 36 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 353

Wątek: powrót starych problemów na Nowej Ziemii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    buzia ciesz sie ze w ogole mozesz wejsc na swoja wyspe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zauważcie że nowa ziemia to pierwszy serwer który był postawiony, zapewne na sprzęcie dość słabym a online i przesyłanie danych przerosło ich oczekiwania ale dziwi mnie jedno że nie mogą przenieść całości na lepsze maszyny chyba że na tyle "ś****lą" mimo dużego zarobku że wykupili na X czasu i chcą do końca umowy mieć tam hosting. Nie wiem gra staje się powoli przykra gdyż od około 2 tygodni chyba nie było dnia aby pograć normalnie bez żadnego disconnecta.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    niech zamkną ten serwer bo to już jest żenada

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dali rekompensatę i siadło oczywiście odpowiedź jest taka sama dalej - czyścić cache ;]

Sensesthief
    Cytat Zamieszczone przez udoryba Zobacz posta
    Teraz jak czytam te posty na temat "koszyczka" jako zadośćuczynienia za problemy na Nowej Ziemi, widzę czat na tso podczas testów i 90% pytań do Xaar-a to:
    "kiedy będą nagrody". No to macie nagrody + koszyczek, a jako bonus syf na serwerze. Ale jak była możliwość aby dowiedzieć się czegokolwiek to najważniejsze było
    "kiedy i jakie" będą nagrody !!!
    Srednio interesuja mnie nagrody za testy i koszyczek. Testowy odpalilem w innej przegladarce i tylko po to, zeby bylo u nas lepiej. Moze ciebie interesuje techniczny aspekt problemu, ale mnie wcale, poniewaz nie znam sie na tym. Nie potrzebuje od BB zadnej rekompensaty - wystarczy jak zrobia co do nich nalezy. 90% pytan do Xaara to nigdy nie widziales, bo byly zadane na szepcie :P I prosze nie wyjezdzac mi tu, ze to beta, bo biorac pod uwage kupca, wersje pudelkowa i zdecydowanie lepsze technicznie inne serwery, to beta jest pustym slowem w przypadku The Settlers Online

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez jetstar Zobacz posta
    Zauważcie że nowa ziemia to pierwszy serwer który był postawiony, zapewne na sprzęcie dość słabym a online i przesyłanie danych przerosło ich oczekiwania ale dziwi mnie jedno że nie mogą przenieść całości na lepsze maszyny .......
    W marcu bodajże była dłuższa przerwa techniczna spowodowana przeniesieniem gry właśnie na "nowe" serwery, więc teoretycznie ten problem nie powinien miec wpływu. Pytanie jednak, jak wygląda przepustowość tych "nowych" serwerów. Choć Xaar zarzekał się, że to nie jest wina przepustowości. Osobiście przestałem w to wierzyć.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    niech oni sobie na serwerach cache poczyszcza bo burdel taki ze glowa mala

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Sensethief nie chcę tutaj z Tobą toczyć jakieś "wojny", ale gdybyś przeczytał dokładnie, to moja wypowiedź dotyczyła pytań na czacie, a nie na szepcie.

Osadnik Awatar Underlight
    Serwer
    Nowa Ziemia
    cud - po długich staraniach udało mi się na chwilę zalogować i wyłączyłam kopalnie... uff...

co ciekawe, blok który wysłałam tuż przed wykopaniem mnie z gry nie wyruszył z obozu, choć pokazał się dymek, że generał wyruszył - chłopaki przeżyli

Sensesthief
    Cytat Zamieszczone przez udoryba Zobacz posta
    Sensethief nie chcę tutaj z Tobą toczyć jakieś "wojny", ale gdybyś przeczytał dokładnie, to moja wypowiedź dotyczyła pytań na czacie, a nie na szepcie.
    W takim razie sorki za niedopatrzenie/niezrozumienie Nie sledzilem czatu na testowym i jak ludzi interesowalo bardziej jakie sa nagrody, to szkoda, ze nie widza prawdziwego problemu :/
    Ostatnio edytowane przez Sensesthief ; 30.06.2012 o 12:49

Strona 13 z 36 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów