Strona 11 z 36 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 353

Wątek: powrót starych problemów na Nowej Ziemii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Proponuje zrobić bojkot ale to od nas musimy wymagać poświęcenia. Wszyscy musimy przestać wysyłać smsy i kase. Każdy najmniejszy przelew musi być zablokowany na miesiąc lub więcej. Dogadać się w gildii ze znajomymi a najlepiej jeszcze z innymi serwerami. Zabraknie im kasy to może się obudza że to my ich utrzymujemy.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Widzę tutaj sporo postów, wszystkie dotyczą tego samego: totalna zwiecha!!!
    Jednak nie zauważyłem tutaj, ani jednej wypowiedzi Kogokolwiek z osób związanych z BB. No tak, ale to chyba nie powinno mnie wcale dziwić, bo co miałby Ktoś napisać? Ten sam tekst: problemy są nam znane i pracujemy nad nimi.
    "Pracujecie" nad nimi od co najmniej 2 miesięcy i efektów nie widać. Mało tego, to co się dzieje idzie coraz bardziej w "dół". Przyznam, że teoretycznie nie powinno mnie to wcale dziwić. Zaczęły się wakacje, i więcej osób zaczęło się logować (próbować) efekt tego widać gołym okiem
    Szczytem perfidii było wprowadzenie 2 horrendalnie drogich budynków w sytuacji gdy gra praktycznie jest totalnie skopana. Miałem firmę BB za instytucję z doświadczeniem i w pełni profesjonalną. Obecnie dochodzę do wniosku, że mam do czynienia z amatorami chcącymi tylko zarobić jak najwięcej kasy. Jednak czy to co się obecnie dzieje na serwerze Nowa Ziemia przynosi dobrą reklamę? Wręcz przeciwnie!!! Stracicie sporo klientów, cierpliwość ma swoje granice.
    Wszystkim życzę cierpliwości i dni kiedy gra zacznie normalnie funkcjonować, pytanie tylko Ilu z Nas tego doczeka.

Sensesthief
    Cytat Zamieszczone przez udoryba Zobacz posta
    Stracicie sporo klientów, cierpliwość ma swoje granice.
    Przeciez dostalismy kosz egzo na zamkniecie mordy Jako jedyny i "wyjatkowy" serwer

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez misza28 Zobacz posta
    Proponuje zrobić bojkot ale to od nas musimy wymagać poświęcenia. Wszyscy musimy przestać wysyłać smsy i kase. Każdy najmniejszy przelew musi być zablokowany na miesiąc lub więcej. Dogadać się w gildii ze znajomymi a najlepiej jeszcze z innymi serwerami. Zabraknie im kasy to może się obudza że to my ich utrzymujemy.
    Taaa... b ojeden serewer cała grę utrzymuje. Ludzie - opanujcie nerwy. Też wpadłem na chwilkę coś tam odbudowac, ksoza jekiegoś zapodać - nie uda się trudno - co sięstanie przez to ? NIC ! To tylko gra... A najgłosniej prawdodopodobnie krzyczą Ci co złamanego grosza nie wpłacili na grę...Pieknej pogody i duzo zdrowia... nerwowego też.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja tam trochę smsów wysyłam więc bez takich. Klauthor proponuje doczytać to co napisałem. To byś głupot nie pisał.
    Ostatnio edytowane przez misza28 ; 30.06.2012 o 11:31

Sensesthief
    Zluzujcie troche, bo nie o to chodzi, zeby do siebie skakac. Jest lipa i tyle :/ Jednemu to nie przeszkadza, a drugiemu bardzo. Tak czy inaczej serwer powinien byc sprawny dla wszystkich nizaleznie od tego jak bardzo chca tego. A kosz egzo to kpina zwyczajna

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Teraz jak czytam te posty na temat "koszyczka" jako zadośćuczynienia za problemy na Nowej Ziemi, widzę czat na tso podczas testów i 90% pytań do Xaar-a to:
    "kiedy będą nagrody". No to macie nagrody + koszyczek, a jako bonus syf na serwerze. Ale jak była możliwość aby dowiedzieć się czegokolwiek to najważniejsze było
    "kiedy i jakie" będą nagrody !!!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Najgorsze jest to, że przez ostatnie dwa tygodnie było już w miarę OK. A tu kolejna przerwa techniczna i znowu powtórka z rozrywki!

Administracja pokazuje po raz kolejny, jak głęboko ma wszystkich graczy. Jakby nic nie dali, to pewnie rozeszłoby się po kościach. Ale jak jest okazja pokazać, gdzie ma się użytkowników, to trzeba korzystać. Można rzucić ochłapy - jak psu, żeby pokazać gdzie MY, a gdzie oni.

Początkujący Osadnik Awatar Riddick
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Sensesthief Zobacz posta
    Zluzujcie troche, bo nie o to chodzi, zeby do siebie skakac. Jest lipa i tyle :/ Jednemu to nie przeszkadza, a drugiemu bardzo. Tak czy inaczej serwer powinien byc sprawny dla wszystkich nizaleznie od tego jak bardzo chca tego. A kosz egzo to kpina zwyczajna
    Swiete slowa ja tam sie nawet tym tak bardzo nie denerwuje ze serwer padl. Nikt nie pogra. Ale jak widze posty tego typu ze nic sie nie dzieje i jest fajna pogoda to wpadam w irytacje ;p

Początkujący Osadnik Awatar Robert-Kowal
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ludzie z Administracji i technicy zróbcie z tym syfem coś w końcu na Nowej Ziemi, żal żenada itd...

Strona 11 z 36 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów