Znowu nie mogę się zalogować!!!!
Znowu nie mogę się zalogować!!!!
doszedlem do poziomu 26. odpalilem przygode, ktora dostalem za osiagniecie lvl-a. efekt jest taki, ze gra sie momentalnie zablokowala, wyrzucilo mnie a teraz nie moge sie zalogowac.
koncze przygode z ta gierka. jestem wkurzony na siebie, ze mimo caly czas widocznych bugow i braku reakcji w klimacie ich poprawy.. mialem jednak nadzieje, ze cos z tym zrobia. coz, bylem naiwny.
mam to samo samo, brak mozliwosci zalogowania , niech lepiej przeprowadza testy IQ tych swoich pseudo programistow
Co za gra !!! Tytle chcą kasy za róze żeczy a wogóle nie można sie zalogować!!!!
wczoraj wywalało, dzisiaj wywala, nie da się grać :/
..czyli powróciliśmy do punktu wyjścia..tylko, dziwnym trafem..nasze problemy wracaja po kolejnym tescie obciążeniowym...i to juz raczej nie jest zbieg okoliczności...powoli mam tego dość !!!!!
Mi w trakcie kolejki logowania pojawia się komunikat o konieczności odświeżenia połączenia. Wyczyszczenie cache i cookies nie pomaga. Cóż, chyba zostaje ticket do supprtu.
Jak mi się uda utrzymać z 10 minut, to sukces...a potem pół godziny prób wejścia do gru: "Uruchamianie kolejki logowania"...i klops...relog za relogiem...
ciekawe tylko jak tu kosze wymienić,zwłaszcza z kimś z handlowego,po prostu świetnie :/