Strona 9 z 36 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 353

Wątek: powrót starych problemów na Nowej Ziemii

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ps.
    problemy te co widac obecnie golym okiem nie leza po stronie BB,lecz tylko i wylacznie po stronie polskich adminow.Nasz serwer z racji tego,ze jest pierwszym wygenerowal najwieksza liczbe aktywnych graczy i w zwiazku z tym na tym serwerze sa najbardziej rozwiniete wyspy itd.Jakos nie czytamy o problemach na innych serwerach,wiec co?dla serwera Nowa Ziemia gra jest napisana inaczej?nie sadze!nie jest to blad od strony technicznej,gdyz te problemy dotyczylyby sie wszystkich serwerow,dlatego wniosek jest jeden:to nie bledy techniczne tylko LAGIIIIIIII. a jaki blad popelnili admini?otoz za pozno zamkneli ten serwer (zreszta z niewiadomych przyczyn zostal on ponownie otwarty co widac wyraznie wchodzac na zakladke pomoc) i ciezko im sie do tego przyznac! to nie pierwsza gra w ktora gram i zawsze bylo tak samo:najbardziej aktywny serwer byl lagowany przynajmniej do z wiekszenia przepustowosci i jakosci serwera! no i wlasnie tutaj zachodzi pytanie : co robia w tym kierunku nasi administratorzy? bardzo ****a zdecydowanie chcialbym przeczytac konkretna odpowiedz.wypuszczajac na rynek wersje pudelkowa zobowiazaliscie sie do sprzedazy sprawdzonego,dobrego produktu a jak wiadomo on takim nie jest!co teraz?poprawcie mnie jesli sie myle,ale czy za wadliwy towar(gra to tez towar) mam prawo reklamacji i rzadania rekompensaty?alez mam nerwa_ostatni wolny weekend przed wyjazdem,browary schlodzone chcialbym sobie pograc a tu zonk ehh

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jest 1 w nocy. Już nawet o tej porze nie mogę się zalogować. Szkoda słów, po prostu...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zalogowac mi sie udalo ale na mape przygody wejsc juz sie nie da...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to masz szczęście, ja od pół godziny na swoją wyspę wejść nie mogę...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja też dziś walczę od 45 minut ,żeby się zalogować wiszę na tym oknie z odkrywcą.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dziś wywala,nie da się nawet wejść

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie no to jest masakra, rozpoczalem ambitnie misje, ale co probuje wejsc to kick, ;/

Sensesthief
    Krotko, bo szkoda mi juz czasu na te same bzdety Od samego rana kickowalo mnie z serwera(okolo 10-15 razy na godzine), a w tej chwili juz nie moge wejsc na wyspe. Utyka w kolejce logowania. Nie chce mi sie pisac jakie to zle, bo chyba do nikogo to nie trafia.
    P.S. Ten koszyk za bledy to mnie rozbawil :P - dziekuje bardzo i obiecuje go glaskac i sie nim opiekowac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dziś już byłem, zdążyłem zatrzymac kopalnie złota teraz pooglądam ekran kolejki logowania, co innego jest lepszego w tej grze?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    i problem ot nowa zajefajnie wywalilo z gry i ot 30 minut walka z logowaniem pozdrawiam fanow tej gry

Strona 9 z 36 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów