Strona 24 z 36 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 34 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 353

Wątek: powrót starych problemów na Nowej Ziemii

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Xaar - ilu jest graczy na Nowej Ziemi ???? a ilu na innych światach czemu tego nigdzie nie widać ????
    Czemu nie można skasować konta jak to jest w innych grach tego typu ???? tylko pisanie do suportu o kasacje to jakaś głupota , ja to konto założyłem i ja je kasuje !!!!!!

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Nowa Ziemia nie jest przez nas ignorowany.
    powiem szczerze że nie widać wzmożonych działań z waszej strony,bardziej wam zależy na zmniejszaniu ilości klejnotów w pakietach czyli podnoszeniu ich ceny...Już miesiac trwa walka z tym i zero efektów,dajcie jeszcze pare razy koszyk egzotycznych owoców pewnie to wszystko na co was stać....coraz wiecej ludzi się zraża wobec niekompetencji załogi BB

PROSIMY O KONKRETY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bo już od miesiaca możemy przeczytać ciagle to samo "jak coś będe wiedział to dam znać" ,miesiąc czasu i nadal nic nie wiesz??Zamiast konkretów oklepane rady na odczepnego by czyscić pamięć podręczną przeglądarki....
    Ostatnio edytowane przez TITO_CFC ; 02.07.2012 o 19:24

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no to ja mam lepsze kwiatki - daje buffy - nic nie dają i je wcina

Ż E N A D A !

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    teraz to już nawet nie muszę czekać aż uruchomi się kolejki logowania od razu dostaję kicka jak tylko pojawi się okienko :/
    swirek21 to też już u mnie było,wczoraj za to wrzuciło mnie do innej gildii,na przygodzie po przestawieniu garnizonu stał dalej w tym samym miejscu a przestawić się go już nie dało bo miejsce docelowe było rzekomo zajęte przez tenże garnizon,dzisiaj za to wyparowała cała lista znajomych
    mogę dalej tak wymieniać ale chyba mi się nie chce
    Ostatnio edytowane przez Buzia ; 02.07.2012 o 19:29

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ta to już by było kopanie leżącego :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    [B]Czy jest w ogóle ktoś kto jest w stanie zapanować nad tym wszystkim?? Bo jak na razie to nikt nie ogarnia tematu. Po co są administratorzy jak nad niczym nie panują, a co gorsza NIE WIDZĄ ŻADNEGO PROBLEMU!!!! Może przydały by się bardziej kompetentne osoby na te stanowiska!!![B]

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Tak jak pisałem już w innym temacie:
    ostatnie testy na serwerze testowym pozwoliły upewnić się, że nowe rozwiązania techniczne nie powoduje żadnych błędów "ubocznych". Gdy tylko poznam datę wprowadzenia nowych rozwiązań technicznych na polskie serwery, od razu o tym poinformuję. Problem serwera Nowa Ziemia nie jest przez nas ignorowany.
    BB_Xaar z całym szacunkiem ten koszyk który dałeś specjalnie dla Nowej Ziemi za miesiąc problemów oddaję i możesz go sobie wsadzić w mennicę. A problemy po ostatnich przerwach technicznych wróciły jeszcze większe. Jak już raz coś spierniczyliście to już lepiej się tego nie tykajcie bo jest tylko gorzej za każdym razem.

Początkujący Osadnik Awatar Roggio
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Lagi są okropne, po odświeżeniu strony nie chce zalogować, co się dzieje? Przecież jest gorzej niż było !

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wtorek okolo 16:00_do tego czasu gra chodzila calkiem calkiem dobrze (drobne wybaczalne lagi).Przygode robilem (no wlasnie robilem) lekko i przyjemnie,bloki wchodzily,odwrot rowniez,lecz do czasu po probie zaladowania woja na genia out i poki co juz 15 minut walcze by sie zalogowac ponownie...kiedys wyczytalem tutaj,ze ten serwer dziala etapowo (czyzby to jest to rozwiazanie problemu?) czyli po 3-4 godziny 1/3 graczy,pozniej kolejna 1/3 na koncu pozostali itd.itd.wtedy sie usmialem jak to przeczytalem,lecz tym razem musze stwierdzic,ze cos moze byc w tym na rzeczy.Na koniec zgodnie z obietnica ponawiam pytanie do Administratorow:"dlaczego te problemy dotycza tylko i wylacznie tego serwera?"_moze w koncu doczekam/y sie odpowiedzi

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nudno tak pisać w tym temacie ale,dziś 5 rano próba bufowania 30 minut na 40 koszy weszło 29
    30 minut bo wywalało.Musiałem zmykać i kolega niezadowolony pozostał bez koszy.

Strona 24 z 36 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 34 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów