buzia ciesz sie ze w ogole mozesz wejsc na swoja wyspe
buzia ciesz sie ze w ogole mozesz wejsc na swoja wyspe
Zauważcie że nowa ziemia to pierwszy serwer który był postawiony, zapewne na sprzęcie dość słabym a online i przesyłanie danych przerosło ich oczekiwania ale dziwi mnie jedno że nie mogą przenieść całości na lepsze maszyny chyba że na tyle "ś****lą" mimo dużego zarobku że wykupili na X czasu i chcą do końca umowy mieć tam hosting. Nie wiem gra staje się powoli przykra gdyż od około 2 tygodni chyba nie było dnia aby pograć normalnie bez żadnego disconnecta.
dali rekompensatę i siadłooczywiście odpowiedź jest taka sama dalej - czyścić cache ;]
Srednio interesuja mnie nagrody za testy i koszyczek. Testowy odpalilem w innej przegladarce i tylko po to, zeby bylo u nas lepiej. Moze ciebie interesuje techniczny aspekt problemu, ale mnie wcale, poniewaz nie znam sie na tym. Nie potrzebuje od BB zadnej rekompensaty - wystarczy jak zrobia co do nich nalezy. 90% pytan do Xaara to nigdy nie widziales, bo byly zadane na szepcie :P I prosze nie wyjezdzac mi tu, ze to beta, bo biorac pod uwage kupca, wersje pudelkowa i zdecydowanie lepsze technicznie inne serwery, to beta jest pustym slowem w przypadku The Settlers Online
W marcu bodajże była dłuższa przerwa techniczna spowodowana przeniesieniem gry właśnie na "nowe" serwery, więc teoretycznie ten problem nie powinien miec wpływu. Pytanie jednak, jak wygląda przepustowość tych "nowych" serwerów. Choć Xaar zarzekał się, że to nie jest wina przepustowości. Osobiście przestałem w to wierzyć.
niech oni sobie na serwerach cache poczyszcza bo burdel taki ze glowa mala
Sensethief nie chcę tutaj z Tobą toczyć jakieś "wojny", ale gdybyś przeczytał dokładnie, to moja wypowiedź dotyczyła pytań na czacie, a nie na szepcie.
cud - po długich staraniach udało mi się na chwilę zalogować i wyłączyłam kopalnie... uff...
co ciekawe, blok który wysłałam tuż przed wykopaniem mnie z gry nie wyruszył z obozu, choć pokazał się dymek, że generał wyruszył - chłopaki przeżyli![]()