Proszę usunąć
Proszę usunąć
Ostatnio edytowane przez trupers1978 ; 17.07.2012 o 21:23
Ja odnośnie "Szmuglera" ....
Ten budynek jeśli by został zaakceptowany, byłby pewnie za kolejne 20k klejnotów![]()
Nie ja ustalam zasady w grze
pewnie jednostki były by dostosowane do innych tak aby walki były zbalansowane
to tylko propozycja jak ktoś ma jakieś sugestie proszę pisać
Jak się komuś nie podoba to niech nie czyta i nie pisze jak niema lepszego pomysłu oraz nic ciekawego do napisania .
Ostatnio edytowane przez trupers1978 ; 30.06.2012 o 08:28
ale się rozpisałeś![]()
wszystko świetnie tylko kilka jednostek wydaje mi się zasłabych (ciężka konnica dobra jest mi się wydaje tylko)
OBRAZEK WYCIĘTY PRZEZ ADMINISTRACJĘ
Prawda jeszcze ze szkoły:
Dziewczyny mają wyższe średnie, ale to faceci zostają naukowcami.
wiekszosc propozycji wzglednie ok, dwa zastrzezenia:
- budynki do produkcji opancerzenia: liczba licencji jest ograniczona, gdzie planujesz upchnac dodatkowe budynki (na wyzszych poziomach pewnie z 10-15 sztuk)? Do tego takie bonusy fajnie wygladaja na papierze (bo są i ubarwiają grę), ale w praktyce są prawie bezuzyteczne.
- kazda z jednostek ktore proponujesz jest slabsza od rekruta, a wiec z miejsca bezuzyteczna. Do tego jeszcze takie niuanse jak np. proponowana juz kilkakrotnie ciezka konnica, ktora w praktyce bedzie dzialala dokladnie tak samo jak zwykla (jak chcecie wiedziec czemu - poszukajcie na forum informacji o tym jak dziala system walki).
"A necromancer is just a really, really late healer"
najbardziej udanym pomysłem byłby Port. Przydałby się na ułatwienie i skracania czasu z przenoszeniem wojska.
Za grosz umiejętności równoważenia gry, jednostek. Proponujesz lepszych konnych, którzy kosztują mniej. Ignorowanie obrony jest rzeczywiście wielkim aspektem dla tej gry, ponieważ jednostki mają 0 punktów obrony.
Skróty.. Dlaczego akurat tylko do tych budynków? Jak coś to do wszystkich lub wybranych przez gracza, jednak od tego są silosy, więc wątpię, by coś takiego było kiedykolwiek.
Proponowany smolarz jest bardzo dobry pod względem efektu, daje olbrzymią ilość węgla znacznie mniejszym kosztem niż obecny smolarz i premiowanie tego budynku daje nam jeszcze większą korzyść. Powodzenia..
Szmugler.. Ta gra nie polega na losowości i moim zdaniem jest to wielki atut tej gry. Tu liczy się umiejętność planowania, rozwoju, handlu a nie SZCZĘŚCIE.
Tak, dajmy wszystkim graczom 96 monet dziennie. Pomińmy fakt, że za codzienne logowanie dnia 6 można dostać ich ~20 czy 40 na pewnym poziomie, a nagrody mają być coraz lepsze. Lub po prostu komentarz: AŻ.
Misiunator, że tutaj sobie pozwolę na offtopic:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...egulamin-Forum
Oczywiście, że Twój problem, nie czytasz regulaminu.
Ostatnio edytowane przez Fourola ; 29.06.2012 o 21:39