Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Przygoda - blokada slotu

Początkujący Osadnik Awatar Beau_Vine
    Serwer
    Nowy Świat

Przygoda - blokada slotu

Witam!

Jestem w trakcie przygody Mroczni Kapłani, do której zaprosiłem znajomego, nick Pre-cell (nie jest to nasza pierwsza wspolna przygoda). Niestety: a)moje zaproszenie nie doszlo b) nie moge wyslac go ponownie, bo slot nadal jest zablokowany (tak, wchodzilem do skrzynki odbiorczej (z podgladu wyspy jak i przygody), uruchamialem przegladarke i komputer ponownie, wylogowywalem i logowalem sie... nadal nic.

Minelo juz ~26 godzin odkad go zaprosilem, ponad 7 odkad pytalem sie go czy dostal zaproszenie.

Tylko 21h do konca, więc w razie mozliwosci bylibysmy oboje wdzieczni za szybka pomoc :)

Pozdrawiam!

Początkujący Osadnik Awatar Riddick
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Support Twoje problemy ma gleboko w dupie, niestety.
    Zwrocilem sie do nich 30 - 40 godzin temu o pomoc bardzo podobnej sytuacji i nic. Zero odzewu.
    Gdybys mial problem z platnoscia to pewnie zaraz by sie za to wzieli.

Serwer
    Nowy Świat
    Update sytuacji (czas przygody juz sie konczyl).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam to samo, znajomy zaakceptował zaproszenie, widniał jako uczestnik, a okienko u niego nie wyskoczyło z nową przygodą - to samo u mnie, zaakceptowałem a przygody brak. Czekałem prawie 24h i ukończyłem przygodę sam,

a teraz na deser mam nieaktywny przycisk "akceptuj" we wszystkich zaproszeniach

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    a patrzyliście do menu przy awatarku? (prawy górny róg ekranu)

ja rozpocząłem mecz i mi nie wyskoczylo standardowe okienko, ale moge kontrolować tak jak pisze.

Serwer
    Nowy Świat
    Problem nie polega na braku mozliwosci zaproszenia znajomego - a wlasnie na tym ze znajomego zaprosilem, nie dostal zaproszenia - a slot jest zablokowany dluzej niz 8 godzin.

Problem nota bene wystapil ponownie, tym razem na przygodzie Okradac Bogatych.

Osadnik Awatar Strychnine
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak sie ma 2 przygody odpalone naraz to tak bywa, jak 1 zakonczysz to masz szanse ze ta 2-ga sie pojawi. :P
    "Albo graj, albo pieniądze oddaj."
    Anonim
    Przysłowie polskie

Uprawnienia umieszczania postów