Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: problem z questem i wejściem do gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

problem z questem i wejściem do gry

1. Zadanie "Rozbudowa armii" (wytrenuj 10 żołnierzy): wyszkoliłem 9 żołnierzy a zadanie ich nie naliczyło
    2. Na najnowszej wersji Opery gra nadaje komunikat o nieaktualnym flashu (co jest bzdurą, bo jakoś na starszej operze gra wchodziła, poza tym aktualizowałem flasha).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Teraz ładnie nalicza w misji (choc nie wiem czy ktoś to w ogóle przeczytał i naprawiał) ale jest inny problem. Wytrenowałem trzec żołnierzy - naliczyo dobrze 3/10. Wyprodukowalem kolejnych dwóch, i stan wynosi 2/10. Stan nalicza od nowa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    O ile dobrze pamiętam, żeby naliczyło questa żołnierze nie mogą być przypisani do generała, system liczy tylko tych "wolnych".

daveandnokia
    dodatkowo trzeba wziąć pod uwagę, iż jak mija dzień, to nalicza od początku, czyli dajmy: wczoraj zrobiłeś sobie trzech żołnierzy - OK, naliczyło 3/10. Dzisiaj zrobiłeś kolejnych 2 (wg ciebie), ale w zadaniu dziennym masz naliczone 2/10. Jest to spowodowane, iż jest to zadanie DZIENNE, więc musisz się uwinąć w jeden dzień to zrobić. I myślę, iż sprawa wyjaśniona

Uprawnienia umieszczania postów