Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zablokowane konto

Początkujący Osadnik Awatar DOROTI
    Serwer
    Kolonia

Zablokowane konto

próbuje sie logować ok.Przycisk Graj a tu info tej treści:
    Twój dostęp do gry został zablokowany z następującego powodu:

Konto zablokowane. Proszę o kontakt z supportem na adres account.support@thesettlersonline.pl
    przepraszam bardzo co to za powód.gram kilka miesięcy,inwestuje kasę nawet zostałam okradziona przez oszustów podszywających sie za support z monet i zasobów ,zgłaszam problem a tu w zamian takie coś.
    poza tym jak się pisze z następującego powodu to się ten powód podaje!
    i co teraz.kto mi zwróci zainwestowane pieniądze,czas, nie mówiąc o tym że niewiem dlaczego jest zablokowane moje konto
    co to ma być?
    Ostatnio edytowane przez DOROTI ; 20.06.2012 o 22:05

Serwer
    Kolonia
    no tak jest 22 nic isę nie dowiem ponieważ dostaję standarowy e-mail i dalej konto zablokowane,nie znam przyczyny i gra się rozwala a kasa poszła .co to ma być?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja jestem ciekaw czy w ogóle do tego supportu napisałaś i sprawę wyjaśniłaś,
    czy po prostu szukasz odpowiedzi, sorry, żądasz odpowiedzi na forum.

Serwer
    Kolonia
    napisałam i to nie jedną a kilka wiadomości i nie żądam niczego tylko zastanawiam się czy takie sytuacje to normalka dla ubisoft czy tylko ja mam pecha

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    możę ktoś gra z tego samego IP? chociaż on iraczej nie kasują kont za multikonta.. cóż.

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    za głupotę się płaci

http://forum.thesettlersonline.pl/th...ll=1#post36812

zapewne podałaś swoje dane na tej stronie, ktoś wszedł przelał sobie monety/surowce nie zmieniając IP , i zostały zablokowane wszystkie konta co miały ślady omawianego IP.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dlaczego zostało mi zablokowane konto ???
    Wczoraj dostałem wiadomość na grze o tym żeby się zalogować z innego adresu i to zrobiłem. Rano odpalając grę zostałem wyzwany (nie będę przytaczał jak)od innych graczy. W wiadomości pisało o większych złożach i diamentach nawet do 2K. Można to wszystko sprawdzić. Jeśli ktoś dostanie taką wiadomość to się niech przez nią nie loguje bo będzie też zablokowany. A support niech znajdzie kto to wypuszcza. Podejrzewam że jutro będą następni. Formoza.
    Chciałem jeszcze powiedzieć że żadnej wiadomości nikomu nie wysyłałem, prawdopodobnie one rozsyłają się do następnych graczy automatycznie.
    Ostatnio edytowane przez Formoza ; 22.06.2012 o 15:41

Banned
    Serwer
    Kolonia
    Proszę takie sprawy wyjaśniać na supporcie. Zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów