Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: problem z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

problem z logowaniem

Witam,
    od 2 dni nie mogę zalogować się do gry,
    od 2 czekam na odpowiedz supportu(otrzymałem tylko automatycznie wygenerowana wiadomość),
    nie jestem w stanie grac w grę za którą płacę przez wasze błędy, w wersji beta tak bywa ale kompletny brak reakcji to już żarty a nie poważna firma,

Co do całej sytuacji ukończyłem kolejna przygodę, gdy wyskoczyło okienko ukończenia przygody powinno przenieść mnie na główną wyspę a tutaj error "W tym obszarze wystąpił błąd , Prosimy spróbować później", po kliknięciu ok wywala mnie do głównej strony gry i tak bez przerwy.

Może ktoś z działu technicznego wreszcie zainteresować się zaistniałą sytuacją?
    Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Zarejestrowałem się w poniedziałek i miałem problem z potwierdzeniem adresu, ale udało mi się. Mimo wszystko nie mogę grać. Po kliknięciu "GRAJ" strona przeładowuje się i po kilku chwilach mam informację "Nastąpiły problemy z połączeniem" i żebym poczytał forum. Na forum sugestia, aby zainstalować najnowszego FlashPlayera i spróbować z innymi przeglądarkami. Zainstalowałem FP i testowałem na FFoxie, IE, Operze i Chromie. Bez rezultatu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    podłączam się do tematu, mam identyczny problem i zero reakcji.

u mnie wyglądało to tak:

- zacząłem przygodę
    - w trakcie trwania przygody (wysłana generalicja z wojskiem) przywiesił się serwer. wyglądało to tak, że było wszystko widać, plansza się nie wyrzucała, ale w przygodzie generał toczył walkę w nieskończoność, natomiast na mapie głównej postęp wznoszenia budynku stanął na 28% i tak do samego rana.
    - następnego dnia rano, wszystko jakby wróciło do normy, czas przygody sobie leciał, budynki normalnie się wznosiły, lecz każdorazowe wejście w przygodę kończyło się komunikatem, że nie można załadować żądanego obszaru po czym ekran główny logowania do gry.
    - myślałem, że jak się skończy czas przygody to wszystko samo wróci do normy, niestety tak się nie stało, teraz każdorazowa próba zalogowania kończy się komunikatem jak w punkcie wyżej.

poniżej zrzucik z ekranu

Ostatnio edytowane przez dissastah ; 20.06.2012 o 21:31

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    dzis juz moge sie zalogowac, jedyny mankament, ze jeden general gdzies zostal na panienkach i nie wrocil na noc do domu. ktokolwiek widzial ktokolwiek wie?

Uprawnienia umieszczania postów