Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Problem z przyciskiem GRAJ

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Problem z przyciskiem GRAJ

Witam, mam od kilku dni problem z wyświetlaniem strony głównej itp. mianowicie niebieski guzik "GRAJ" lub "ZALOGUJ" przesunął się do góry i jest nie na swoim miejscu jak widać w załączniku.

Używam opery i problem mam tylko na systemie windows 7 64 bit, na xp 32 bit jest ok, natomiast w IE problem nie występuje ale opera to moja domyślna przeglądarka.

Próbowałem wszelkiego rodzaju usuwania pamięci podręcznej, ciasteczek i plików tymczasowych oraz aktualizacji opery oraz flash playera i nic nie pomaga.

Wcześniej ten problem nie występował.

Czy ma ktoś jakiś pomysł jak się tego pozbyć a może w następnej aktualizacji gry znajdzie się rozwiązanie???

Czekam na podpowiedzi.
    Pozdro.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: problem z wyświetlaniem.jpg, 
wyświetleń: 218, 
rozmiar: 103.3 KB, 
ID: 422.  

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam ten sam problem. A raczej niedogodność, bo grać się da normalnie wciskając puste pole tam, gdzie był przycisk GRAJ/ZALOGUJ

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Też tak samo mam na Operze a na innych nie sprawdzałem. Mam win7 32bit'y.

Banned
    Serwer
    Kolonia
    Settlersi na operze mają wiele błędów ze względu na to, że nie jest to przeglądarka przystosowana do wielu stron. Zalecam grę na innej przeglądarce - sama używam Opery, ale gram na Chrome. Zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów