Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: filtr w handlu oraz liczba budynkow

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

filtr w handlu oraz liczba budynkow

Witajcie,
    Mam dwie moim zdaniem interesujące propozycje na ułatwienie gry.

Po pierwsze przydałoby się wprowadzenie filtrowania w handlu. Zaznaczalibyśmy sobie tylko te towary, które chcemy kupić i tylko takie oferty byłyby wyświetlane. Po pierwsze ułatwiłoby to znalezienie interesującego nas towaru, a po drugie zdecydowanie ułatwiłoby porównywanie ofert, dając możliwość wyboru najatrakcyjniejszej. Nie raz zdarzyło mi się, że już coś kupiłam po, moim zdaniem, atrakcyjnej ofercie, a kilka pozycji niżej była oferta jeszcze lepsza i plułam sobie w brodę, że tego nie sprawdziłam.

Druga rzecz to kwestia charakterystyczna dla "normalnych" settlersów, czyli wyświetlanie liczby budynków danego rodzaju, które posiadamy. Zdarza się, że w pewnym momencie po prostu nie pamiętamy, ile czego mamy, co najczęściej zdarza się w przypadku kopalń (jak wiadomo, mogą się wyeksploatować). Zamiast latać kursorem po całej mapie i liczyć, mielibyśmy tą liczbę pokazaną w menu budynków.

pozdrawiam i czekam na opinię

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czytasz w ogóle pamiętnik dewelopera czy może chociaż stronę główną? Oba pomysły były poruszane setki razy, a to, o czym mówisz - jest w planach.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Odnośnie handlu to wystarczyłoby żeby dodali możliwość wyświetlania tylko tych ofert które możemy przyjąć, bo niby po co mam oglądać oferty że ktoś chce kupić kusze skoro nawet ich nie mam.

Uprawnienia umieszczania postów