od 1h nie mogę się zalogować ładuje się gra i nagle się zatrzymuje i nic po wciśnięciu f5 to samo
Czy tylko ja mam ten problem ostatnimi czasy dość często się to zdarza
od 1h nie mogę się zalogować ładuje się gra i nagle się zatrzymuje i nic po wciśnięciu f5 to samo
Czy tylko ja mam ten problem ostatnimi czasy dość często się to zdarza
Jak widać problemy techniczne dotykają każdego... Przy takim natłoku pracy jaki mają twórcy gry nie dziwie się iż jest na poprawy mało czasu. Szybkość gry pozostawia wiele do życzenia (np. przy załączeniu radia the settlers obie strony tak bardzo "ścina", że nie da się ich mieć włączonych jednocześnie). Problemem raczej nie jest logowanie, chodź czasami się zdarza, za problem uważam raczej częste wyrzucanie z gry, bez względu na szybkość internetu i jakość sprzętu...
u mnie podobna sytuacja, wyczyść cookies i problem z głowy.
Czyszczenie cookies nie pomaga, zainstalowalem wlasnie inna przegladarke(Chroma) i tez nie moge sie zalogowac...
"Albo graj, albo pieniądze oddaj."
Anonim
Przysłowie polskie
A ja jakoś nie mam problemu, od rana pracuje i nic. Pracuję na Firefox v.12.0. Najgorzej jest z Flashem, rzadko wyskoczy błąd i trzeba odświeżyć stronę, a tak to bez problemu śmiga mi gra![]()
mam podobny problemod dwóch dni próbuje sie zalogować i nic... a komunikat jest taki :
Połączenie nie powiodło się.
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online".
Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
co robić?
Chyba czekać.
Ja teraz wróciłem z pracy i to samo.
Edit:
Teraz zauważyłem w pasku adresowym .... przerwa techniczna.
szybko, bardzo szybko ta przerwa - miała się zacząć od 01:30 !
Ostatnio edytowane przez krotos666 ; 20.06.2012 o 22:38