Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Bitwa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Bitwa

Witam mam pewien pomysł który dotyczy bitew a między innymi "Rundy" które kończą się za wolno.Czyli że po ataku z mojej strony i wykończenia punktów zdrowia np:atakuje 100łucznikami na 30przeciwników 0pkt zdrowia przeciwnika po moim ataku 0 ale przeciwnik atakuje mnie "martwy" i trace 60 łucznikow od wroga którego pokonałem bo trwa to w jednej rundzie.
    Moim zdaniem powinno być tak :atakuje 100łucznikami na 30przeciwników pkt zdrowia po moim ataku 0 koniec 1 rundy wygrywam i nie mam strat

Początkujący Odkrywca Awatar kazuja
    Serwer
    Słoneczny Gród
    a dlaczego ty masz pierwszy atakowac a nie przeciwnik ;] moze by tak odwrotnie najpierw komp cie atakuje tracisz wojo i dopiero twoj ruch

DAJCIE NAM JUŻ PVP BO NUDĄ WIEJE
    REKRUTACJA DO XIII Legionu
    Wymagania: 32 poziom i aktywność

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    @SpoconyKlocuch Atakuj wyłącznie konnymi i problem rozwiązany

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Bruxah Zobacz posta
    @SpoconyKlocuch Atakuj wyłącznie konnymi i problem rozwiązany
    Złota myśl
    Ale tak nie rob.

Wracając do tematu, to jednostki z ta sama inicjatywa atakują w tym samym czasie, a na powtórkach widać jakby atakowały jeden po drugim, ale tak nie jest. System powtórek trochę jest mylący, zwłaszcza dla nowych ludzi, którzy sa przekonani ze atakują ich zabite jednostki. Jednostka jest zabita jak pojawi się pojawi taki czerwony minus z liczba.

Osadnik Awatar Wolf43211
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wszystko jest ok , wprawdzie pokazuje nam po kolei atak ale de facto to są pokazane obrażenia obu stron podczas jednego starcia dlatego nieboszczyki atakują :P

Uprawnienia umieszczania postów