Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problemy po przerwie konserwacyjnej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Problemy po przerwie konserwacyjnej.

Otóż od kiedy skończyła się kolejna znakomita przerwa konserwacyjna nie mam możliwości zalogowania się do gry z ŻADNEGO komputera w domu (w liczbie 3 jednostek). Otóż w przypadku powodzenia od razu wyskakuje utracone połączenie lub po prostu nie wczytuje się wcale.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    internet napraw

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Sica, jeśli problem nadal występuje, proszę spróbować wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki. Jeśli to nie pomoże, proszę skontaktować się bezpośrednio z Supportem.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czy gracze z Nowej Ziemi też mają się kontaktować z supportem? U nas problemy z logowaniem i wyrzucaniem z gry to norma, więc nie wiem czy mamy to dalej zgłaszać?
    Na razie nie otrzymałem odpowiedzi na poprzednie zgłoszenie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie było to samo po ostatniej przerwie. Czyszczenie pamięci nic nie dawało a grałem poprzez Firefoxa dopiero gdy sie przesiadłem na IE wszystko chodziło. Więc moim skromnym zdaniem ta ostatnia przerwa cos nie tak wyszła bo w settlersów grałem do ostatniej przerwy na Firefoxie ok roku i nic się nie działo po żadnej z dotychczasowych przerw konserwacyjnych

Uprawnienia umieszczania postów