Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Dziwne zachowania i znikające zasoby i premie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Dziwne zachowania i znikające zasoby i premie

Dziś gra zachowywała się dość dziwnie. Pierwszym objawem było wyprodukowanie w jednej sekundzie całej kolejki produkcji wojska i materiałów/zasobów.

Później kiedy próbowałem ich użyć zostały wyszarzone w oknie z premiami/zasobami. Użyte ryby nie dodały się do łowisk a premie nie zostały nałożone na budynki.

Przeładowałem grę i mam znowu wszystko w kolejkach na produkcji tak jak miałem przed ;-)

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Być może jeszcze dziś pojawią się nowe informacje w sprawie serwera Nowa Ziemia, na razie mogę odesłać jedynie tutaj:
    Nowa Ziemia - obecna sytuacja.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Aj te informacje od BB Od kiedy pamiętam pracujecie nad takimi problemami i nic do przodu sie nie ruszyło

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ta gra to jakieś oszustwo. Cztery razy atakowałam obóz Żelazno-zębnego z siłą wojsk trzech obozów na jeden jego obóz. Zrobiłam najsilniejsze wojska jakie można i za każdym razem zostały moje obozy pokonane. Ponosiłam całkowite straty a w obozie Żelazno-zębnego nie zginął ani jeden żołnierz. Poza tym Żelazno-zębny ma atakować jako ostatni a za każdym razem atakuje jako pierwszy. Wkurzyła mnie już ta nieuczciwa gra. Szkoda czasu na takie oszustwa. To ma być zabawa a nie jakieś kanty.Wszystkim znajomym będę odradzać zabawę w the Settlers.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    udowodnij że to oszustwo..a nie bazgraj..
    prawdopodobnie, poprostu nie umiesz w to grać..

daveandnokia
    Cytat Zamieszczone przez Goldpol Zobacz posta
    Ta gra to jakieś oszustwo. Cztery razy atakowałam obóz Żelazno-zębnego z siłą wojsk trzech obozów na jeden jego obóz. Zrobiłam najsilniejsze wojska jakie można i za każdym razem zostały moje obozy pokonane. Ponosiłam całkowite straty a w obozie Żelazno-zębnego nie zginął ani jeden żołnierz. Poza tym Żelazno-zębny ma atakować jako ostatni a za każdym razem atakuje jako pierwszy. Wkurzyła mnie już ta nieuczciwa gra. Szkoda czasu na takie oszustwa. To ma być zabawa a nie jakieś kanty.Wszystkim znajomym będę odradzać zabawę w the Settlers.
    A dlaczego musi atakować na końcu?? Może zaatakować pierwszy i to nie jest oszustwo. A jak zaczniesz przygody, to myślisz, iż będzie łatwizna?? To odradzam ci grać w to i tyle, jak nie potrafisz sobie poradzić...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Bo taka jest informacja przy żelazno-zębnym, że atakuje ostatni. Po każdej bitwie można sprawdzić jej przebieg i tam widać kto kiedy atakuje. Jeżeli podane są nieprawdziwe informacje, to jest oszustwo.

Uprawnienia umieszczania postów