Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: windows 8 - problem z zalogowaniem do gry i forum

Osadnik Awatar emuq
    Serwer
    Czarci Gaj

windows 8 - problem z zalogowaniem do gry i forum

Witam.
    Mam problem taki iż na win 8 nie mogę grać. Gra staje w momencie gdy wyskakuje okienko " Uruchamianie kolejki logowania (1 z 1)" i tak stoi i moze stać pół dnia.
    - przeglądarka Google Chrome
    - najnowsza JAVA
    - najnowszy flash player
    - plus wyczyszczone ciasteczka
    i dalej to samo.

Czy jest jeszcze potrzebne jakieś oprogramowanie potrzebne do sprawnego działania gry??

A w dodatku jak jestem zalogowany na grze, i widnieje przycisk GRAJ to wybierając forum, nie jestem zalogowany.

Dlatego piszę od brata z laptopa.
    pozdrawiam

daveandnokia
    nie wiem, czy flash jest na tyle dobry, aby działać poprawnie na windows 8. Sam miałem na Dell duo Win8. Spróbuj innymi przeglądarkami, na IE już wgranej systemowo w Win8 oraz też inne wypróbuj.

Osadnik Awatar RinMe
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja miałem zainstalowanego Win8 na kompie z 1GB (ddr I) i nie było problemu z zalogowaniem do gry, to że muliło to inna sprawa

Osadnik Awatar emuq
    Serwer
    Czarci Gaj
    przegladarka Safari i Opera ten sam blad, musi cos byc na rzeczy ponieważ kolega z gildii ma win8 i smiga mu

daveandnokia
    przeinstaluj Win8 jeszcze raz, bo nie wiem czy wina teraz przejścia z poprzedniego windowsa u ciebie czy też instalowałeś go na czysto...

Osadnik Awatar emuq
    Serwer
    Czarci Gaj
    przeszedłem z win 7 poprostu nalozylem, i teraz mam pytanie , bo mam win 8 release preview evaluation copy build 8400 a pobieram consumer preview i wpostaci iso

daveandnokia
    Rozumiem, sam też tak zrobiłem z wersją Release preview evaluation. Z tego co wiem, jest to po prostu nowsza próbna wersja systemu win8, a tą co pobierasz, jest starszą, bodajże ze stycznia chyba i ma w sobie więcej błędów aniżeli win8 RPE. Ale możesz spróbować, polecam ci zainstalować go jako drugi system i bawić się nim po prostu, na jednej partycji zainstaluj sobie win7 a na drugiej win8. Dla Win8 zrób partycję o wielkości 10 GB.

Uprawnienia umieszczania postów