Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Problem z dołączeniem się do meczu IV

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z dołączeniem się do meczu IV

Witam,

Dziś rano rozpocząłem IV mecz z rozgrywek. Niestety po jakimś czasie po powrocie do swojej mapy każdorazowa próba wejścia do mapy meczu powoduje komunikat o błędzie połączenia z serwerm oraz zachętą do kliknięcia OK w celu przeładowania strony. Problem wystąpił dziś około godziny 14 i sądziłem, że to chwilowe niedomaganie serwera. Niestety próbując przed chwilą wejścia do rozgrywki znowu pojawił się ten sam błąd.

W ostatnim okresie generalnie widzę sporo problemów z dołączaniem się do serwerów gry. Sądziłem, że to może wina sposobu połączenia (smarphone z hotspotem WiFi a do niego laptop) niemniej wszystkie serwisy jakie potestowałem działają bez zarzutów.

Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i pomoc w rozwiązaniu problemu czy to po mojej stronie czy po stronie dostawcy gry.

Pozdrawiam serdecznie,
    Bloody Racer

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja nie rozumiem, to juz chyba 5 temat w tej sprawie.. moze piszcie w jednym? latwiej bedzie sie polapac;p

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ludzie, patrzcie najpierw czy nie ma podobnego tematu na forum

Uprawnienia umieszczania postów