Ten temat udowadnia, że każdy gra jak chce mając identyczną wyspę do zagospodarowania. Nie wiem co ten temat robi w "sugestiach".
Na większą wyspę nie masz co liczyć. AczeTom ma zdecydowanie ciekawszą i łatwiejszą do ogarnięcia wyspę niż Ty, ale skoro będziesz stał przy przekonaniu "Powiększcie wyspę, bo ja tak chcę." bez przyjmowania krytyki lub po prostu rad, to powodzenia.
Ciekawy pomysł z zielonymi miejscami dla generała. Niby oczywisty, a nie skojarzyłem.
Acze magazyny też masz wszystkie w jednym miejscu?Sorry nie mogłem sie powstrzymać. Buffuje sie przynajmniej łatwo. Pozdr.
Jakbyś zauważył to właśnie grupowanie tych samych budynków wokół magazynów jest najlepszym sposobem na rozbudowę wyspy.
Łatwiej się bufuje to raz, a dwa że lepiej ogarnąć. Większośc graczy których znam ma właśnie w ten sposób pobudowaną mapę.
na wyspie można spokojnie postawić 600 budynków, jeśli ktoś nie wierzy to na forum jest jakaś mapka z zaznaczeniem gdzie można budować, analizując taką mapkę i rysując sobie siateczkę na tym optymalną mam 602 miejsca 2x2 i obok niektórych są jeszcze kratki więc spokojnie większe budynki można postawić i nadal zachowamy 600 budynków
AczeTom: budowanie gospodarstw na s3 zdala od pól raczej optymalne nie jest