Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Rekompensaty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ramach rekompensaty każdy z domagających się dostanie wiadro wody dla ochłody a reszta uścisk dłoni prezesa :P

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Irenicus Zobacz posta
    ależ oczywiście że należy nam się rekompensata za te utrudnienia, które mamy od ostatniej przerwy konserwacyjnej, ja uważam że nic się chójom z BubelByte nie stanie jak każdemu dadzą Opactwo może wówczas będą podchodzić do swojej pracy w sposób odpowiedzialni i jeśli zajdzie taka konieczność to wszelkie błędy będą usuwać natychmiast
    tylko co na to BubelByte_xaar ?
    Każdy uważa innąformę rekompensaty za stosowną.. Powiedz mi, na co komu kolejne Opactwo, skoro można bez problemu kupić je w grze? Równie dorbze mogą każdemu dać Mennicę czy Tartak Liściasty. +Nie ma sensu obrażać, naprawdę.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    najlepsza forma rekompensaty by byly klejnoty, bo wtedy każdy może z nimi zrobić co chce

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja mam w d ...... ich rekompensaty niech lepiej naprawią ten serwer

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oni są jak dzieci we mgle :P

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w zasadzie norma wyciagnac jak najwiecej kasy przy minimalnym nakladzie srodkow i pracy , polski serwer napewno nie przynosi tyle zyskow co zachodnie to i moze podejscie inne, ale przynajmniej o rzetelne informowanie graczy powinni zadbac , no i niestety rekompensaty w grze za utrudnienia sa calkiem inne na zachodnich niz tu

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bo na zachodzie więcej im płacą

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak zawsze, jesteśmy 100 lat za murzynami

Irenicus
    Cytat Zamieszczone przez Fourola Zobacz posta
    Każdy uważa innąformę rekompensaty za stosowną.. Powiedz mi, na co komu kolejne Opactwo, skoro można bez problemu kupić je w grze? Równie dorbze mogą każdemu dać Mennicę czy Tartak Liściasty. .
    bez problemu?? ciekawe...no tak... można je "kupić"... no i wszystko jasne, tylko uzbieraj te wszystkie piłeczki... albo kup . Ja już mam opactwo bo na szczęście ukończyłem "turniej piłkarski" przed tymi problemami jakie nam sprawili po ostatniej przerwie konserwacyjnej, ale i tak bym się nie obraził z kolejnego Opactwa bo w pewnym momencie (jak się np. robi przygody) to piwa czasem brak
    +Nie ma sensu obrażać, naprawdę
    ależ ja nikogo nie obrażam, tylko wyrażam swoją opinię o twórcach tej gry
    po za tym jeśli nie rzucisz kórwą albo innym kamieniem to nikt twojego protestu nie zauważy.... takie jest niestety życie

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Hah, uzbieranie tego naprawdę nei jest trudne, 15000 monet na samych piłkach zdobyłem, bo ludzie strasznie dużo za nie oferują.

Co do obrazy... Cytujesz mój tekst z innego tematu.. To była równoczesna odpowiedź do dwóch osób. Niekoniecznie miałem Ciebie na myśli.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów