ramach rekompensaty każdy z domagających się dostanie wiadro wody dla ochłody a reszta uścisk dłoni prezesa :P
ramach rekompensaty każdy z domagających się dostanie wiadro wody dla ochłody a reszta uścisk dłoni prezesa :P
najlepsza forma rekompensaty by byly klejnoty, bo wtedy każdy może z nimi zrobić co chce
A ja mam w d ...... ich rekompensaty niech lepiej naprawią ten serwer
Oni są jak dzieci we mgle :P
w zasadzie norma wyciagnac jak najwiecej kasy przy minimalnym nakladzie srodkow i pracy , polski serwer napewno nie przynosi tyle zyskow co zachodnie to i moze podejscie inne, ale przynajmniej o rzetelne informowanie graczy powinni zadbac , no i niestety rekompensaty w grze za utrudnienia sa calkiem inne na zachodnich niz tu
Bo na zachodzie więcej im płacą
Jak zawsze, jesteśmy 100 lat za murzynami
bez problemu?? ciekawe...no tak... można je "kupić"... no i wszystko jasne, tylko uzbieraj te wszystkie piłeczki... albo kup. Ja już mam opactwo bo na szczęście ukończyłem "turniej piłkarski" przed tymi problemami jakie nam sprawili po ostatniej przerwie konserwacyjnej, ale i tak bym się nie obraził z kolejnego Opactwa bo w pewnym momencie (jak się np. robi przygody) to piwa czasem brak
ależ ja nikogo nie obrażam, tylko wyrażam swoją opinię o twórcach tej gry+Nie ma sensu obrażać, naprawdę
po za tym jeśli nie rzucisz kórwą albo innym kamieniem to nikt twojego protestu nie zauważy.... takie jest niestety życie![]()
Hah, uzbieranie tego naprawdę nei jest trudne, 15000 monet na samych piłkach zdobyłem, bo ludzie strasznie dużo za nie oferują.
Co do obrazy... Cytujesz mój tekst z innego tematu.. To była równoczesna odpowiedź do dwóch osób. Niekoniecznie miałem Ciebie na myśli.