Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: surowce za klejnoty a dom władyki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

surowce za klejnoty a dom władyki

Mam problem z surowcami zakupionymi za klejnoty, a mianowicie: zakupiłam dziś 600 węgla, bo zabrakło.
    Surowce znalazły się w menu gwiazdy, dodaję do domu władyki i zamiast 600 węgla mam 445.
    Gdzie się podziało 155 jednostek węgla?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    byc może od razu po dodaniu do domu wladyki zostały zużyte a ty tego nawet nie zauważyłeś, dużo masz mieczników/pieców ?

Był podobny temat gdzie ktos robił deski lisc w magazynie prowiantu i po dodaniu zamiast tyle ile sie wyprodukowało na belce u góry było znacznie mniej, jak sie okazało w kolejce budowania miał jakiś budynek i odrazu potrzebne surowce sie pobrały

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam 13 budynków potrzebujących węgla, przyjęłam, że stosunek wytworzenia czegokolwiek czy brązu, czy żelaza to 1:1
    Jeżeli się mylę, to istnieje prawdopodobieństwo, że rzeczywiście zżarło wszystko, bo wszystko co potrzebowało węgla świeciło

Uprawnienia umieszczania postów