Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Pomysł: - typowanie wyniku meczu za piłki (konkurs)

Początkujący Odkrywca Awatar Herr_Uther
    Serwer
    Nowy Świat

Pomysł: - typowanie wyniku meczu za piłki (konkurs)

Nie sądzicie (pytanie do Administracji), że można by zacząć tak "na szybko" konkursy z typowaniem wyników meczów reprezentacji Polski - prosta sprawa, na forum wpisujemy w odpowiednim temacie nasz typ meczu naszych kochanych Biało-Czerwonych, zasady są proste, każdy ma możliwość podania jednego wyniku do chwili rozpoczęcia meczu (dzisiaj już "raczej" nie da rady ale następny mecz z Czechami i Rosją), każdy kto zgadnie wynik - dostaje nagrodę (100 piłek albo Stadionowe Przekąski). Wiem wiem, mamy i tak nagrody z eventu ale myślę, że można by pomyśleć nad czymś takim tak na szybko żeby rozruszać kibiców!
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Popieram !!!!
    Super pomysł - i szkoda że Admini sami na to nie wpadli

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Łoo, typerek byłby nie od parady ;] Może 100 piłek dla każdego kto zgadnie to trochę dużo, ale można by jakoś zliczać pkt i np pierwsze 3 miejsca by coś zgarniały. Zliczanie by tylko zajęło wieki jakby się ludzie rzucili do gry ;] W sumie można by też zrobić wpisowe 10 piłek i z tego mogłaby się niezła pula uzbierać, jakby był jakiś zaufany gracz to można by i poza nadzorem bb to załatwić, tyle że w takim wypadku już tylko w obrębie poszczególnych serwerów. Szkoda, że dopiero teraz taki pomysł się pojawił ;]

Uprawnienia umieszczania postów